Velykos yra pavasario šventė, todėl ir ant velykinio stalo neturėtų jo trūkti. Šiemet siūloma negailėti žalumos. Viena iš idėjų gali būti stalo dekoravimas kadagio, pušies šakelėmis. Be abejo, stalą visada pagyvins žiedai ir ramiai rusenančios žvakės.

Nenorite ant stalo augalų? Pavasarį galite sukurti paprastomis žaliomis dekoracijomis: servetėlėmis, staltiese, žvakėmis ir žvakidėmis, stalo įrankiais. Tegu gyvybė rusena ant jūsų velykinio stalo!

Velykinio stalo dekoravimas

O kur sudėti margučius? Siūlomas netradicinis, bet labai įdomus sprendimas. Jis ypač tinkamas tiems, kurie namuose turi pajūrio smėlio, parsivežto iš atostogų kaip atsiminimą. Į dėžutę supilkite smėlį, jeigu turite akmenukų, juos išdėliokite paviršiuje. Dabar uždėkite margučius ir štai – puiki velykinio stalo dekoracija.

Velykinio stalo dekoravimas

Be abejo, šalia margučių ant stalo tinka ir kone visų lietuvių švenčių atributas – vainikas. Vainiką galima nusipinti ir patiems, o į jo vidurį suridenti kiaušiniai atrodys originaliai ir šventiškai.

Velykinio stalo dekoravimas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)