Taip kiaušinius marginti ne tik labai smagu – džiugina ir rezultatas, primenantis meniškus vaikystės bandymus, rašo portalas squirrellyminds.com.

Patariame tokia kūryba užsiimti lauke ar patalpoje, prieš tai gerai apsaugotoje nuo į visas puses skraidančių dažų purslų.

Jums prireiks:

  • Virtų baltų kiaušinių;
  • Dažų – įvairių spalvų;
  • Piešimo teptuko;
  • Plastikinio butelio kamštelio.

Procesas:

1) Pasiruoškite kiaušinius ir dažų taškymo erdvę (nepamirškite – jei kiaušinius tokiu būdu marginsite patalpoje, dažai pateks visur). Išsirinkite ir pasiruoškite dažus.

2) Kiaušinį pastatykite plastikinio butelio kamštelyje. Teptuką pamirkykite dažuose – dažų reikia pakankamai, bet ne tiek, kad jie varvėtų. Atsipalaiduokite ir atsiduokite meniniam impulsui, darbuodamiesi šepetėliu tarsi burtų lazdele.

3) Procesą galima kartoti su tiek naujų spalvų, kiek tik geidžia širdis. Taip margintą kiaušinį palikite valandai ar dviem išdžiūti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)