„Įdomu, kiek „like“ surinktų tokia mano nuotrauka?“, - svarstė žinomas juokų meistras, pirmadienį Kaune, restorane „Gralis“ surengtoje kiaušinių marginimo šilku pamokoje užsidėdamas ant galvos vytelių vainikėlį ir į jį „patupdęs“ keletą margučių.

A. Orlauskas sakė, kad, nepaisant to, kad leidžia sau pajuokauti tokiomis temomis kaip internetinės tendencijos, didžiųjų metų švenčių – Velykų – jis laukia susikaupęs.

„Todėl ir dalyvavau kiaušinių marginimo pamokoje, nes noriu sūnui Markui parodyti kuo daugiau skirtingų šio proceso būdų“, - sakė A. Orlauskas.

Pasiklausyti audinių karaliumi tituluojamo Gintaro Strolio patarimų apie tai, kaip galima neįprastai, bet labai originaliai papuošti margučius, atėjo ne tik jis, bet ir aktorius Ramūnas Šimukauskas su žmona Roberta, dainininkė Liveta Kazlauskienė, vestuvių planuotoja Inga Budrienė, plaukų stilistė Audronė Senkauskienė, Kauno chorui televizijos projekte vadovaujančios grupės „Thundertale“ nariai, šokėjas Saulius Skambinas, dizainerė Olesia Les, grupės „Andrew Flame“ lyderis Andrius Grybauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)