Kainos skiriasi keliolika kartų

Emilė (vardas redakcijai žinomas) pasidomėjo TECHNIQUE produktais ir štai ką rado:

„TECHNIQUE Balje“ atkuriamoji kaukė (1000 ml) „Shop by Viktorija Siegel“ elektroninėje parduotuvėje kainuoja 49,90 Eur, o lygiai tokia pati itališkame tinklapyje profumeria3pnew.it kainuoja 3,51 Eur. Skirtumas yra daugiau nei 14 kartų.

TECHNIQUE plaukų apsauga – aliejukas OIL NON OIL BALJE (250 ml) Viktorijos Siegel el. parduotuvėje kainuoja 17,90 Eur, lygiai toks pats tame pačiame itališkame tinklapyje profumeria3pnew.it – 5,86 euro. Skirtumas yra 3 kartai.

Prekių palyginimas, DELFI koliažas.

„Man tikrai įdomu, kaip suprasti tokius kainų atotrūkius, kuria parduotuve tikėti, kaip patikrinti? Kas iš esmės tikrina, kokios ir už kiek prekės pardavinėjamos, ar čia kas ką nori, tas tą daro? Pavyzdžiui, man gali Siegel parduotuvės atstovai sakyti, kad ten padirbta, bet gal padirbta ir jos parduotuvėje? Iš kur man žinoti, kad ji neperka iš to paties tinklalapio ir neperparduoda kaip originalo. Niekas nenori būti apgautas. Dar vienas didelis klaustukas – oficialiame TECHNIQUE puslapyje išvis nerandu būtent šių prekių, tai klausimas, iš kur jos yra? Ar čia kokie likučiai, ar jų išvis niekada nebuvo?“ – klausia Emilė.

Pakomentavo parduotuvės atstovai

Apie situaciją pasiteiravus „Shop by Viktorija Siegel“ parduotuvės atstovų, gautas toks atsakymas:

„Komentuoti kitų šalių elektroninių parduotuvių produkto kainos mes negalime, nes nežinome, ar minėta elektroninė parduotuvė apskritai tikra, ar prekiauja tikrai originalia produkcija, kokia produkto sudėtis, kokybė, kokios jų sutartinės sąlygos su produkto gamintoju ir pan. Savo elektroninėje parduotuvėje mes prekiaujame tik išskirtiniais, originaliais produktais, kurių asortimentą nuolat plečiame. Kaip jums turbūt žinoma, kainą lemia daug veiksnių – produkto įsigijimo, gabenimo kaštai, kitos patiriamos sąnaudos ir t. t.“

Žinomos nuomonės formuotojos V. Siegel elektroninėje parduotuvėje daugiausia prekiaujama kosmetika, grožio produktais: priemonėmis plaukams, odai, kvepalais ir kt. Rekvizitai.vz.lt duomenimis, 2021-ųjų metinės pardavimo pajamos parduotuvėje siekė 6 861 564 Eur, o grynasis pelnas tais metais sudarė 1 370 875 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)