Kristin Bell

K. Bell yra geriau žinoma kaip Disney animacinio filmo „Frozen“ veikėja. Nors turėdama 16 milijonų USD grynosios vertės turto, ji galėtų sau leisti užsidėti pačius prabangiausius drabužius, K. Bell yra žinoma dėl savo taupių pasirinkimų, kaip pavyzdžiui, 45 JAV dolerių vertės suknelės, su kuria ji buvo pastebėta viename renginyje.

Tyra Banks

Šios įžymybės turtas vertinamas 90 milijonų JAV dolerių, todėl gali būti netikėta, kad Tyra Banks yra beprotiškai taupi, ypač kai kalbama apie „pasidaryk pats“ (angl. DIY) projektus. Kai vienos televizijos laidos filmavimas persikėlė į jos biurą, jam prireikė atnaujinimo. Tačiau užuot apstačius naujais baldais, T. Banks nusprendė atnaujinti biurą nauju dažų sluoksniu, kad sutaupytų pinigų. Ji taip pat pagarsėjusi tuo, kad ima šampūną ir muilą iš prabangių viešbučių, kuriuose apsistoja.

Sarah Michelle Gellar

Šios žvaigždės turtas vertas apie 15 milijonų JAV dolerių, o jos vyro – dar 19 milijonų dolerių. Tačiau vien todėl, kad S. M. Gellar yra milijonierė, dar nereiškia, kad ji nori mokėti daugiau už savo kasdienius pirkinius. Yra žinoma, kad ji naudoja kuponus, kad sutaupytų pinigų, nesvarbu, ar tai yra maisto prekių, ar universalinė parduotuvė.

Jay Leno

Nors J. Leno yra žinomas dėl savo aistros klasikiniams automobiliams, jis iš tikrųjų yra gana taupus. Kai 1992 m. jis prisijungė prie „The Tonight Show“ laidos, nusprendė niekada neišleisti savo uždirbamų pinigų televizijoje – 15 milijonų JAV dolerių per metus. Vietoje to, jis gyvena iš pajamų, kurias uždirba iš stand-up pasirodymų, kurių grynoji vertė siekia 350 mln.

Vincent Kartheiser

Nors jis turi sukaupęs nemažą turtą ir yra susižadėjęs su Alexis Bledel, kurios turto vertė yra 8 milijonai JAV dolerių, „Mad Men“ serialo aktorius neišlaidauja kaip milijonierius. Tiesą sakant, vietoje prabangaus sportinio automobilio V. Kartheiseris mieliau važiuoja viešuoju transportu ir gyvena vieno miegamojo bute Holivude. Buvo pranešta, kad jis taip pat dažnai aukoja labdarai.

Sarah Jessica Parker

Tai gali pasirodyti netikėta, tačiau garsenybė, kuri garsėja savo mados skoniu, rengia savo vaikus dėvėtais drabužiais. Anot jos, ji nenori, kad jos vaikai būtų išlepę, o panaudotus drabužius dažniausiai gauna iš giminių.

Sarah Jessica Parker

Leonardo DiCaprio

Nepaisant didžiulio 200 milijonų JAV dolerių vertės turto, aktorius turi tik vieną transporto priemonę: Toyota Prius. Jis taip pat žinomas dėl to, kad vengia privačių lėktuvų ir pasirenka komercinius skrydžius, kad sutaupytų pinigų ir apsaugotų aplinką nuo nereikalingų teršalų. Jis taip pat aukoja ir remia aplinkosaugos labdaros organizacijas.

Zooey Deschanel

Per skyrybas su Benu Gibbardu, Z. Deschanel viešuose teismo dokumentuose turėjo atskleisti savo mėnesines išlaidas, o jos mėnesinis biudžeto paskirstymas buvo tiesiog šokiruojantis kaip Holivudo žvaigždei. Jos grynoji turto vertė siekia 15 milijonų JAV dolerių, tačiau Z. Deschanel turi gana griežtą mėnesinį biudžetą, kurį sudaro: 2000 JAV dolerių drabužiams, 800 JAV dolerių komunalinėms paslaugoms, 300 JAV dolerių mobiliojo telefono ir interneto paslaugoms bei 1500 JAV dolerių per mėnesį labdarai. Be to, jos vardu ji turi tris kreditines korteles, kurios visos yra tuščios.

Jennifer Lawrence

Amerikiečių pamėgta „Bado žaidynių“ žvaigždė J. Lawrence yra žinoma ne tik dėl savo vaidybos ir nerangumo ant raudonojo kilimo – aktorės grynoji turto vertė siekia maždaug 25 mln JAV dolerių. Nepaisant didelių pajamų, ji ir toliau gyvena paprastą gyvenimą, pavyzdžiui, naudoja nuolaidų kuponus apsipirkinėjant.

Paul McCartney

Kaip viena garsiausių visų laikų roko žvaigždžių, P. McCartney išlieka gana kuklus. Jis žinomas dėl savo taupumo, įskaitant tai, kad jo dukra Stella turėjo pati susimokėti už vidurinę mokyklą, o kartais vakarėlyje jis prašydavo svečių susimokėti už gėrimus.

Paulas McCartney
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)