"Norėdami neprarasti ryšio su savo skaitytojais, lankytojais ir bičiuliais, kviečiame visus dalyvauti konkurse „Neužmirštuko istorija“. Šiuo nauju vardu mes pavadinome knygų skirtuką, kuris ne tik primena, kurioje vietoje baigėte skaityti knygą, bet ir pats nori būti neužmirštas.

Trumpai papasakokite savo mėgstamiausio, patogiausio, gražiausio, mėgstamiausio, vienu žodžiu pačio pačiausio skirtuko istoriją ir pasidalinkite ja komentaruose, kartu pridėdami ir pasakojimo herojaus nuotrauką", - savo feisbuko puslapyje skelbia biblioteka.

Konkursas vyks Nacionalinės Lietuvos bibliotekų savaitės metu balandžio 23-29 dienomis. Istorijos, sulaukusios daugiausia patiktukų, autorius balandžio 30d. bus apdovanotas vertingu prizu.

Ieškote daugiau idėjų savo ar vaikų laisvalaikiui? Feisbuko grupėje #Susijungiam internautai dalijasi idėjomis, kaip smagiai praleisti laiką neišeinant iš namų.

Feisbuko įrašą rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)