Jei planuojate savo vestuves, tai nereiškia, kad karantino metu planai turi visiškai sustoti. O ir informacijos apie šį svarbų gyvenimo įvykį gausu internetinėje erdvėje.

Socialiniame tinkle „Facebook“ aktyvius lietuvius buriančioje grupėje #Susijungiam gyventojai dalijasi nuorodomis į naudingus kultūros renginius, sporto programas, saviugdos veiklas. Tačiau grupėje dalijamasi ir naudinga informacija būsimiems jaunavedžiams.

Šį ketvirtadienį 16 val. kviečiama prisijungti prie tiesioginės transliacijos tema „Vestuvių užkulisiai“. Šį kartą jau antro internetu organizuojamo pokalbio apie vestuves pašnekovė Justina iš „Piktas Keksas“.

Vestuvinius tortus ir kitus saldėsius gaminanti konditerė gali papasakoti ne tik apie saldųjį vestuvių stalą, bet ir apie vestuvių planavimą, koordinavimą, dekorą ir kitas veiklas.

Tiesioginė transliacija vyks „Instagram“ platformoje „Stiklas ir burbuliukai“ paskyroje.

Beje, kartu transliacijoje sužinosi neeilinio, vos iš trijų produktų pagaminamo pyrago receptą.

Nuorodą į įrašą apie interneto transliaciją rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)