Idėjomis, kaip namuose pasinerti į kultūrinį gyvenimą ir ne tik, Feisbuko grupėje #Susijungiam dalijasi ne vienas bendruomeniškas socialinio tinklo vartotojas.

Vienas iš jų siūlo susipažinti su vizualinio eksperimento teatro „Kosmos Theatre“ aktorių vaidyba.

„Karantino įkvėptas ir režisieriaus Žilvino Vingelio su vizualinio eksperimentų teatru „Kosmos Theatre“ inicijuotas eksperimentinis teatro projektas skirtas analizuoti teatro ribas ir prisitaikyti prie esamojo sudėtingo laikotarpio reaguojant į jį atvira, staigia ir aktualia teatrine kūryba“, – rašo Feisbuko vartotojas.

Eksperimentinis spektaklis vyks aktoriams vaidinant tiesiai iš savo namų, o tai leis apmąstyti apie šviežiai žmoniją užgriuvusias vienatvės, izoliacijos, socialinės distancijos, bendravimo internetu, įspūdžių susiaurėjimo, nežinomybės, baimės ir atsakomybės prieš kitus temas.

Spektaklį kviečiama stebėti nemokamai net trijose interneto erdvėse: „Kosmos Theatre“ „Youtube“ paskyroje, teatro interneto puslapyje ir Kauno miesto kamerinio teatro interneto puslapyje.

Be to, spektakliai tiesiogiai vyks net penkis kartus – balandžio 26, 28 d., gegužės 3, 5 ir 10 d. 20 val.

Kvietimą išvysti netradicinį spektaklį rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)