„Tai projektas, perkeliantis istorinę, realią, akustika garsėjančią, svarbiausią šalies sceną į skaitmeninę erdvę. Jūs esate laukiamiausias mūsų klausytojas, jūs pasirinksite geriausią vietą savo namuose, mobiliajame įrenginyje arba bet kur įsijungsite vieną iš daugelio siūlomų koncertų“, – rašoma oficialiame nacionalinės filharmonijos puslapyje.

Skaitmeninėje įrašų salėje „koncertuoja“ nuolatiniai Lietuvos nacionalinės filharmonijos kolektyvai – Lietuvos nacionalinis simfoninis orkestras, Lietuvos kamerinis orkestras, Čiurlionio, Valstybinis Vilniaus kvartetai. Koncertai skaitmeninei erdvei kruopščiai atrenkami, fiksuojamos premjeros, Lietuvos bei užsienio dirigentų, solistų debiutai ir vizitai.

Ieškote daugiau veiklos laisvalaikiui namuose? Feisbuko grupėje #Susijungiam susibūrę lietuviai dalijasi įdomiomis ir išskirtinėmis idėjomis, kaip praleisti karantino metą ne tik įdomiai, bet ir prasmingai.

Feisbuko įrašą rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)