Feisbuko grupėje #Susijungiam susibūrę lietuviai dalijasi ne tik idėjomis, kaip praleisti laiką prasmingai ir įdomiai karantino metu, bet ir kaip sekasi gyventi tokiomis neįprastomis sąlygomis.

Vienas iš socialinio tinklo vartotojų siūlo stebėti, kaip sekasi vienam tolimųjų reisų vairuotojų.

„Kol jūs dieneles skaičiuojate serialais ar tempimo pratimais, aš savo karantiną skaičiuoju reisais ir su Dartixzs keliauju kartu. Tiems, kas pasiilgo kelionių po Europą, paprasto žmogiško bendravimo ir norite išmokti ir sužinoti begalę naujų dalykų, tai labai rekomenduoju. Turbūt įdomiausias ir vienas iš produktyviausių vlogerių Lietuvoje. Be to, laidos vedėjo gyvenimas ir iki epidemijos kažkiek panašus į karantiną buvo“, - rašo nuoroda į tolimųjų reiso vairuotojo kanalą „Youtube“ pasidalinęs vartotojas.

„Dartixzs Kanalas“, kuriame lietuvis dalijasi tolimųjų reisų vairuotojo kasdienybe ir paslaptimis, „Youtube“ platformoje turi 21,7 tūkst. prenumeratorių, o kai kurie vaizdo įrašai peržiūrėti net daugiau nei 150 tūkst. kartų.

Kol sėdime namie, kviečiame kartu su Dartixzs pakeliauti po Europą vilkiku.

Dartixzs nuotykius galite rasti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)