„Apskritai visos paslaugos esmė yra sužinoti, kokie buvo orai tau svarbios datos metu, o kiekvienam žmogui ta data yra labai skirtinga. Ko gero daugumai tai gimimo diena, kitiems vestuvės, kitiems išleistuvės ir daugybė kitų“, – Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos komunikacijos koordinatorė Vaida Daiginaitė.

Tiesa, V. Daiginaitė sutinka, kad ši paslauga nėra labai populiari, tačiau kartu ir pabrėžia, kad ji yra mažai viešinama.

„Sakyti, kad ji yra populiari galbūt būtų neteisinga, bet žmonės naudojasi šita paslauga. Iki šių metų rugpjūčio mėnesio ją užsisakė 19 žmonių. Prieš tai, pavyzdžiui, praėjusiais metais, ši paslauga užsakyta gal 80, gal 90, o kai kuriais metais ir daugiau nei 100 kartų“, – Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos komunikacijos koordinatorė Vaida Daiginaitė.

Paprašėme jau aštuonerius metus Vilniuje gyvenančios telšiškės Kristinos pabandyti užsisakyti šią hidrometeorologijos tarnybos teikiamą elektroninę paslaugą ir ją įvertinti.

Kaip jai sekėsi? Kviečiame žiūrėti vaizdo reportaže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją