Kaip rašoma pranešime spaudai, šis ankstyvojo ugdymo forumas skirtas laimės recepto atradimui tėvystėje, vaikų auginimo formulėms bei jų pasidalinimu su kitais. Šio forumo metu ieškosime atsakymų į atrodo paprastus, bet tuo pačiu ir labai sudėtingus klausimus: Kaip atsirinkti sau tinkamas tėvystės teorijas ir praktikas, kai tiek daug informacijos aplink? Kaip vaikus užauginti tokius, kad būtų laimingesni nei mes? Kaip rasti tą vieną formulę, tinkančią sau, savo šeimai? Ir kaip viską paversti tai žaismingu, kūrybišku ir lengvu procesu?

Vieno receptų ir tų pačių ingredientų nėra, jį reikia kiekvienai mama ir tėčiui, kiekvienai šeimai susikurti pačiai. Viskas prasideda nuo atsakomybės prisiėmimo – už savo savijauta, už gyvenimo būdą, už pasirinktą jausmą tėvystėje. Šių metų forumo siekis – sužinoti kuo daugiau apie ankstyvojo ugdymo svarbą ir naudą per tėvų ir ankstyvojo ugdymo specialistų žinių ir patirties filtrą, kad abi pusės puikiai suvoktų, empatiškai suprastų ir gebėtų tinkamu laiku pagelbėti.

Ankstyvojo ugdymo forumas

Gegužės 24 diena bus skirta laimės recepto tėvystėje paieškai, atsakomybės prisiėmimui ir savęs motyvacijos didinimui. Šią dieną forume apie atsakingą tėvystę pranešimą skaitys verslo psichologė Jūratė Bortkevičienė, psichoterapeutas Dainius Jakučionis.

Ankstyvojo ugdymo forumas

Gegužės 25 d. bus skirta santykiui su savimi ir su vaikais kurti bei tarpusavio komunikacijai gerinti pasitelkiant kūrybiškumą, susitarimus ir ieškant tinkamo tėvystės stiliaus sau ir savo šeimai. Praktinėmis žiniomis dalinsis edukologė, švietimo konsultantė, lektorė, Family Lab Academy įkūrėja Jovita Starkutė, konsultantas, švietimo inovatorius Lukas Benevičius ir edukologė, Family Lab Academy Klaipėda vadovė ir mokytoja Indrė Neimantė.

Ankstyvojo ugdymo forumas

Gegužės 26 d. bus keliami klausimai apie tai, ko tėvai nori ir siekia savo vaikams? Kokias patirtis įgyja keliaudami tėvystės kelyje? Kaip auginti save ir tuo pačiu auginti vaikus? Pranešimus skaitys ir įžvalgomis dalinsis psichoterapeutas bei grupių terapeutas Prof. Dr. Eugenijus Laurinaitis, šeimų edukatorė, Y Tėvai įkūrėja Vaida Ivaniukaitė, psichologė Milda Karklytė-Palevičienė.

Ankstyvojo ugdymo forumas

Registracija į NEMOKAMĄ į Ankstyvojo ugdymo forumą: www.familyacademy.lt/forumas2022