Atleidimas nuo registracijos įmokos ir finansinė parama

MRU suteikia galimybę sutaupyti – išankstinio stojimo metu nereikės mokėti 50 eurų siekiančios registracijos įmokos. Atrinkti ir studijas MRU pradėsiantys kandidatai taip pat turės galimybę refinansuoti savo studijas iš Valstybinio studijų fondo arba pretenduoti į universiteto siūlomas stipendijas bei finansinę paramą.

Siūlomos programos anglų kalba tarptautinėse grupėse

MRU – didžiausias ir vienintelis specializuotas socialinių mokslų universitetas Lietuvoje. Išankstinio institucinio priėmimo metu iš 20 siūlomų studijų programų net 8 yra vykdomos anglų kalba. Šių programų grupėse studijuoja ne tik Lietuvos, bet ir 65-ių užsienio valstybių piliečiai, tad MRU yra viena iš tarptautiškiausių aukštųjų mokyklų Lietuvoje. Daugiakultūriška akademinė aplinka suteikia galimybę pasiruošti karjerai ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Mykolo Romerio universitetas

Stoti kviečiama nuotoliniu būdu

Jau turintiems aukštojo išsilavinimo diplomą išankstinis institucinis priėmimas suteikia galimybę nelaukti vasarą prasidėsiančio bendrojo priėmimo. Stojantieji paraiškas gali teikti jau dabar ir priėmimo rezultatus sužinoti keliais mėnesiais anksčiau.

Studijų paraiškas išankstinio institucinio priėmimo metu kandidatai gali teikti el. paštu priemimas@mruni.eu. Per kelias dienas universiteto atstovai susisieks su kandidatais ir suteiks pradinę informaciją apie galimybes studijuoti pasirinktoje programoje bei nurodys tolesnius žingsnius.

Mykolo Romerio universitetas

Išankstinis priėmimas MRU vyks iki gegužės 27 d.