Ne išimtis ir žinomos mamos. Pasisemti idėjų sveikiems vaiko priešpiečiams į „Lidl Lietuva“ ir Virtuvės mitų griovėjo Alfo Ivanausko renginį susirinkusios žvaigždės atskleidė, ko nevalgo jų vaikai, rašoma pranešime spaudai.

Griebtis gudrybių, kad vaikas naudingų medžiagų gautų iš šviežių daržovių, tenka ir prodiuserei bei renginių organizatorei Elenai Puidokaitei-Atlantai, ir dainininkei Ingridai Martinkėnaitei.

Elena Puidokaitė-Atlanta sako, kad jos dukra Saulė atsisako valgyti daugumą sveikų ir naudingų daržovių, pavyzdžiui, pomidorus, cukinijas ar baklažanus. Ingrida Martinkėnaitė atskleidžia, kad jos mergaitė nevalgo medaus, o avokadus tenka „slėpti“ tarp pomidorų.

„Mums atrodo, kad vaikas nevalgo cukinijos, bet taip tik mums atrodo“, – sako VMG žurnalo vyr. redaktorius Alfas Ivanauskas ir pasidalija keliais patarimais, kaip gudrumu ir kulinariniu išradingumu kasdienį vaiko valgiaraštį papildyti sveikais ir augančiam organizmui naudingais produktais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)