Su atlaidais sutapo Keliaujančių ir vairuotojų diena. Lietuvos Respublikos Susisiekimo ministerijos, Lietuvos vyskupų konferencijos, Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos ir Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos projektu „Saugokime vieni kitus kelyje“ siekiama keisti eismo dalyvių elgesį, ugdyti kultūrą keliuose, pilietiškumą, atsakomybę, sąmoningumą krikščioniškų vertybių pagrindu ir tokiu būdu mažinti žūčių, sužalojimų per eismo įvykius.

Panevėžio regiono kelių saugaus eismo inžinieriai Tomas Žagunis, Tadas Brazdžionis, Rokiškio kelių tarnybos atstovai dalijo atšvaitus ir ryškiaspalves liemenes su šviesą atspindinčiais elementais, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos poskyrio viršininkė Danguolė Žiaugrienė dalijo lankstinukus, bendravo su gyventojais ir svečiais, atsakė į rūpimus klausimus.

Norintieji galėjo išmėginti saugos diržų efektyvumo imitavimo įrenginius ir pajausti diržų efektyvumą, kai automobilis važiuoja 30 km/val., įvyksta avarija – automobilis trenkiasi į nejudantį objektą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)