Rugsėjo 4-osios naktį, apie 2.30 val. Radviliškio mieste, tarnybos metu, pravažiuojančio vilkiko buvo parblokšta ir žuvo Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Radviliškio rajono policijos komisariato Viešosios policijos Patrulių būrio patrulė, dvidešimties metų mergina.

Vilkiko vairuotojui, 39-ių metų Pakruojo rajono gyventojui, alkoholio matuokliu buvo nustatytas 2,01 prom. girtumas. Iš vilkiko vairuotojo Radviliškio ligoninėje buvo paimtas kraujas išsamesnei ekspertizei, o vėliau jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Sekmadienį, Kupiškio rajone, Laičių kaime, 27 metų vyras, neužsisegęs saugos šalmo vairavo motociklą BMW, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį. Motociklo vairuotojas žuvo eismo įvykio vietoje.

Penktadienį, apie 15.00 val. Molėtų rajone, kelyje VilniusUtena automobilis „Ford Focus“, vairuojamas 33 metų moters, lenkė ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį „Mercedes Benz“, vairuojamą 43 metų vyro, kliudė lenkiamą automobilį, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė. Eismo įvykio metu buvo sužeista automobilio „Ford Focus“ vairuotoja ir du nepilnamečiai keleiviai.

Apie 16 val. Skuodo rajone, kelyje Kretinga- Skuodas, 52 metų moters vairuojamas automobilis „Toyota Corolla“ įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su sunkvežimiu „Man“ su puspriekabe. Lengvąjį automobilį vairavusi moteris buvo sužeista ir paguldyta į ligoninę.

Penktadienį apie 21 val. 45 min. Vilniuje, įtariamai neblaivus automobilio „Volvo V70“ vairuotojas išvažiuodamas iš kiemo nepraleido ir susidūrė su automobiliu VW New Beetle“, vairuojamu 30-metės moters. VW vairuotoja dėl traumų paguldyta į ligoninę.

Šeštadienį, Klaipėdoje, apie 1 val. nakties neblaivus automobilio BMW 730 vairuotojas šlapiame kelyje nesuvaldė vairuojamo automobilio, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su taksi automobiliu „Opel Zafira“, vairuojamu 39 metų vyro.

Eismo įvykio metu buvo sužeisti du taksi keleiviai – 22 metų moteris ir 24 metų vyras. Nustatyta, kad neblaivus BMW vairuotojas dar prieš tai atsitrenkė į automobilį Mercedes benz ir iš eismo įvykio vietos pasišalino. Eismo įvykis tiriamas.

Šeštadienį apie 17 val. kelyje Ryga-Tauragė-Karaliaučius automobilio VW Passat vairuotojas, sukdamas į kairę, nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „Audi A4 Avant“, vairuojamo 30-mečio vyro, ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu buvo sužeista 32 metų „Audi“ keleivė.

Apie 16.30 val. Šilalės rajone, Lembo kaime, sodybos kieme automobilis „Opel Combo“ buvo paliktas be priežiūros, kai 3 metų berniukas, įlipęs į kieme paliktą automobilį, pasuko užvedimo spynelėje paliktą užvedimo raktą, užvedė automobilį, dėl ko automobilis pajudėjo atbulas ir prispaudė už automobilio prie akmeninės tvoros buvusią 8 metų mergaitę. Sužeista nepilnametė buvo paguldyta į Klaipėdos vaikų reanimacijos skyrių

Sekmadienį, anksti ryte, apie 5 val. 30 min. Vilniuje, konstitucijos prospekto ir Kalvarijų gatvės sankryžoje automobilis „Ford Focus“, vairuojamas 27 metų vyro, sukdamas į kairę degant žaliam šviesoforo signalui nepraleido priešinga kryptimi tiesiai važiavusio automobilio „Honda Cr-v“ ir su juo susidūrė.

Eismo įvykio metu buvo sužeisti 3 žmonės, 26 metų „Ford“ keleivis hospitalizuotas.,

Vakar apie 13 val. 45 min. Kaišiadorių rajone, Mūro strėvininkų kaime 321 metų „VW Polo“ vairuotojas nuokalnėje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, dėl ko automobilis nuslydo nuo kelio ir apsivertė. Eismo įvykio metu buvo sužeistas vairuotojas ir 3 keleiviai, visi su sunkiais daugybiniais sužalojimai pristatyti į Kauno klinikas.

Apie 15 val. 30 min. Varėnos rajone, Panaros kaime 24 metų neblaivaus jaunuolio vairuojamas automobilis „BMW 320“ buvo nesuvaldytas, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į medį ir apvirto. Eismo įvykio metu buvo sužeistas 22 metų BMW. Vairuotojui nustatytas vidutinis, 2 ir 24 šimtųjų promilės girtumas.

Apie 21 val 20 min. Kėdainių rajone, Beinaičių kaime neblaivaus 66 metų vyro vairuojamas automobilis „Audi 100“ vairuotojui nepasirinkus saugaus važiavimo greičio ir automobilio nesuvaldžius, posūkyje nuvažiavo nuo kelio ir pavirto, eismo įvykio metu sužeistas vairuotojas, kurios sunkios būklės dėl daugybinių sužalojimų gydomas Kauno klinikose.

Lietuvos kelių policijos tarnyba kreipiasi į visus eismo dalyvius ir prašo netoleruoti alkoholio vartojimo dalyvaujant eisme. Nesileiskite vežami neblaivių vairuotojų, atminkite, kad alkoholis ir vairavimas – nesuderinami dalykai, o eismo įvykiai, įvykstantys dėl neblaivių vairuotojų kaltės, dažniausiai turi labai skaudžias ir tragiškas pasekmes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)