Indelius po jų galima puikiai panaudoti virtuvėje. Pirmiausia, žinoma, reikia pašalinti visus maisto likučius, išplauti ir išsausinti indelius. Tuomet jie gali virsti naudinga virtuvės detale.

1. Kvapo šalintojas. Šaldytuve laikant daug skirtingų maisto produktų kvapas jame gali tapti nemaloniu. Siekiant to išvengti, patariama laikyti šaldytuve atvirą indelį su kava ar kavos pupelėmis. Kava neutralizuoja nemalonius kvapus – ją kaip tik galite sudėti į stiklinį deserto induką ir palikti lentynoje.

2. Augalų vazonėliai. Ant palangės nutarėte auginti prieskonius? Turite kelis daigelius, kuriuos norite prikelti gyvenimui? Vietoje mažų vazonėlių pirmai auginimo stadijai puikiai pasitarnaus stikliniai indeliai.

3. Padažo indeliai. Per šventes ar atėjus svečiams, o gal tiesiog sau pasiruošus užkandžių, reikia rasti tinkamą indą padažui. Skirtingi pagardai: majonezas, pomidorų ar sūrio padažas – visi ras vietą dailiuose indeliuose, į kuriuos galėsite merkti užkandžius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)