Kviečiame dalyvauti naujame konkurse „Kūčios kitaip“ ir laimėti apsipirkimą parduotuvėje „Norfa“!

Galbūt sugalvojote ypatingą naują priedą prie silkės ar kepate pyragėlius su įdarais? Ką gaminate, kad iki Kalėdų išvengtumėte mėsos patiekalų?
O gal laikotės tradicijų itin griežtai, ir ruošdami Kūčių patiekalus nenaudojate nei pieno, nei kiaušinių?

Kūčių vakarui įprasta ruošti įvairias mišraines, silkes, kai kuriuose namuose vis dar gyva dvylikos patiekalų tradicija. Tik kasmet kartojama balta mišrainė ir silkė su obuoliais gali ir įgristi. Kaip paįvairinate savo Kūčių stalą? Įdomus ir tradicijas išlaikantis patiekalas – stalo puošmena.

Pasidalinkite pasakojimais apie savo naują Kūčių patiekalą. Kaip ir kokį maistą ruošiate šventėms? Lauksime jūsų Kūčių receptų ir nuotraukų.

Populiariausių būdų ir receptų autoriai bus apdovanoti apsipirkimais „Norfa“ parduotuvėse! Pirmosios vietos nugalėtojas gaus 100 eurų apsipirkimą, antrosios vietos – 60 eurų apsipirkimą, o trečiosios vietos – 30 eurų apsipirkimą.

Dalyvauti galite receptą įkeldami tiesiogiai paspaudus čia. Receptus kelkite iki gruodžio 31 dienos, o laimėtojus sveikinsime sausio 6 dieną. Laimėtojai bus informuojami asmeniškai ir skelbiami štai čia.

Sėkmės ir gražių švenčių!

* Svarbu – apsipirkimas visai sumai per vieną kartą. Negalima įtraukti šių prekių: alkoholio, tabako, vaistų, loterijos bilietų, taip pat trečiųjų šalių paslaugų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)