Dar reikės:

Pusė kilogramo ar kilogramas vištienos faršo (kiekis priklauso nuo to, kiek kukulių gaminsite);

Kiaušinio trynys (jei naudojate kilogramą fašro, tuomet – visas kiaušinis);

Du šaukštai džiūvėsėlių ar dvi riekės mirkyto batono;

Daržovės (šaldytų rinkinys ar kelių rūšių šviežios);

Pomidorų padažas, prieskoniai.

Iš faršo, kiaušinio, džiūvėsėlių ar batono ir prieskonių sumaišykite tešlą ir suformuokite kukulaičius. Įdėkite juos į gerai įkaitintą keptuvę ir trumpai apkepkite iš visų pusių.

Tada įpilkite verdančio vandens – tiek, kad apsemtų kukulaičius. Sudėkite ir daržoves, suberkite dar prieskonių arba įdėkite susmulkintą kubelį sultinio.

Sumažinkite ugnį, pridenkite keptuvę dangčiu ir palikite viską troškintis apie 10 min. Prieš išjungiant viryklę įdėkite šaukštą ar du pomidorų padažo. Visas troškinys gatavas vienoje keptuvėje. Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)