Reikės:

500 g vištienos vidinės filė (ar kitos minkštosios vištienos dalies);
2 kiaušiniai;
Šaukštas majonezo;
5 dideli šaukštai miltų;
Šiek tiek vandens;
Druskos, prieskonių.

Supjaustykite vištieną nedideliais gabalėliais – maždaug piršto pločio juostelėmis. Dubenyje sumaišykite su kitomis sudėtinėmis dalimis, o tada po truputį pilant vandenį ir maišant pasidarykite tarsi tešlą. Tešlos, kurioje vištienos gabalėliai, konsistencija turėtų būti panaši kaip tirštos grietinės.

Štai ir viskas! Dabar galima kabinti tešlą su vištiena dideliu šaukštu ir leisti į gerai įkaitintą aliejų keptuvėje. Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)