Visa paslaptis dažniausiai – dviejuose ingredientuose. Visų pirma, bent vieną iš duonos puselių patepkite ne sviestu, o majonezu. Majonezas dažniausiai naudojamas kavinių sumuštiniuose, tad tepant sviestą galite pritrūkti skonio.

Antrasis – žalumynai. Gamindami namuose juos dažniausiai pamirštame, o kavinės sumuštinį visada užbaigia salotų lapai, kartais ir daugiau daržovių. Tad nepamirškime jų.

Beje, traškumo pridės skrudinimas – jei tik turite skrudintuvą, bent trumpam sušildykite jame duoną. Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)