Kai prisižiūri mitybą, labai svarbu ne tik ką, bet ir kada valgai. Su kai kuriais produktais taip ir yra, kad gali juos valgyti tik ryte.

Taigi, džiugi žinia smaližiams, rytais galima drąsiai imtis saldėsių! Ypač jeigu po to laukia tvarkinga subalansuotos mitybos diena. Variantų saldiems pusryčiams yra ne vienas.

Pyragas su vaisiais ar su jogurtu. Geriausia pyragą gaminti pačiam, jei norite itin sveikuoliško varianto yra nemažai receptų be gliuteno, be cukraus ir pan.

Saldi varškė. Jeigu varškę išsuksite su uogomis, riešutų sviestu ar bananais, išeis desertinis kremas!

Blyneliai su bananais. Blynai patys iš esmės nėra labai sveikas valgis, tačiau juose esantys angliavandeniai puikiai „išsivaikščios“ iki popietės. O bananai – dar ir sveika.

Skrebučiai su riešutų sviestu ir vaisiais. Užtepus skrebučius riešutų sviestu ir ant viršaus papjausčius banano ar obuolio, išeis saldutis sumuštinis. Toks desertas – kaip tik rytams.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)