Varškė

Varškė – puikus baltymų šaltinis, tad ji ir visi jos patiekalai itin tinkami vakarui. Vaikams ruošiami varškėtukai ar varškės apkepas, šiek tiek „paliekninus“ receptą gali puikiai tikti ir suaugusiems. Taip pat galima varškę patiekti paprasčiausiai su druska ir daržovėmis ar, jei mėgstate saldžiau, su jogurtu.

Kiaušiniai

Dar vienas itin vakarams tinkamas produktas. Kaip jį paruošti – jūsų pasirinkimas! Kiaušinio akis, kapota kiaušinienė, žydiška kiaušinienė, kietai ar minkštai virti kiaušiniai, o gal – be lukšto... Tinka viskas. Ir kur kas labiau vakarui nei rytui!

Liesa mėsa

Čia reiktų išskirti – liesa paukštiena arba liesa žuvis. Orkaitėje keptas žuvies gabaliukas ar vištienos kepsnelis su salotomis – puikus pasirinkimas vakarui, ypač, kai norisi sočiau. Taip ir gausite visų norimų medžiagų, ir neapkrausite organizmo.

Gardžių vakarų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)