Gaminti „Lik namuose“ picą! Pavadinimas labai aiškiai nurodo, kad jai naudosite tai, ką ir taip turite namie. Iš esmės reikės pasigaminti tik padą. Nebent turite jį gatavą – tada bus dar paprasčiau.

Picos padui reikės:

0,5 kg miltų;
2 šaukšteliai kepimo miltelių;
0,5 šaukštelio druskos;
50 g. sviesto;
200 ml vandens arba pieno.

Visus ingredientus sumaišykite (sviestą arba margariną įpjaustykite mažutėliais kubeliais) ir išminkykite tešlą rankomis. Iškočiojus šią tešlą turėtų išeiti išpjaustyti du vidutinio dydžio picų padus.

Ant viršaus sudėkite viską, ką skanaus ir tinkamo turite namuose: kelis griežinėlius dešros ar gabalėlį vištienos, pjaustytą paprikos puselę, pievagrybius, sūrį... Jei teturite sūrio, pomidorų padažo ir dešros – irgi ne tragedija, išeis studentiška pica!

Pašaukite picas į orkaitę ir kepkite maždaug 15 minučių. Skanaus!

Dalyvaukite receptų konkurse „Karantino pietūs“ paspaudę nuorodą štai čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)