Kviečiame dalyvauti naujame konkurse „Karantino pietūs“ ir laimėti apsipirkimą parduotuvėje „Norfa“!

Galbūt savaitgalį pasiruošiate įvairių produktų, iš kurių kasdien naujai dėliojate pietų dėžutes?
O gal, kaip dauguma dabar, dirbate iš namų?

Esant namuose sunku paruošti pietus būtent pietų metu – patogiausia, turbūt, susiruošti iš ryto. Ir ką tuomet ruošiate? O gal visada pasiliekate porciją nuo vakarienės? Sveiki, gardūs ir greiti priešpiečiai – misija įmanoma.

Pasidalinkite pasakojimais apie savo pietų dėžutę. Kaip ir kokį maistą ruošiate pietums įprastą dieną? Gal esate atradę ypatingą metodą ar norite pasidalinti puikiu receptu? Lauksime jūsų receptų ir pietų nuotraukų.

Populiariausių būdų ir receptų autoriai bus apdovanoti apsipirkimais „Norfa“ parduotuvėse! Pirmosios vietos nugalėtojas gaus 100 eurų apsipirkimą, antrosios vietos – 60 eurų apsipirkimą, o trečiosios vietos – 30 eurų apsipirkimą.

Dalyvauti galite receptą įkeldami tiesiogiai paspaudus čia. Receptus kelkite iki gruodžio 10 dienos, o laimėtojus sveikinsime gruodžio 17 dieną. Laimėtojai bus informuojami asmeniškai ir skelbiami štai čia.

Sėkmės ir skanių pietų!

* Svarbu - apsipirkimas visai sumai per vieną kartą. Negalima įtraukti šių prekių: alkoholio, tabako, vaistų, loterijos bilietų, taip pat trečiųjų šalių paslaugų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)