Taip elgtis tikrai nėra blogai, tačiau kitą kartą apsipirkinėdami atidžiau pasižvalgykite po prekybos centrą, rekomenduoja portalas boredpanda.com ir pateikia keletą nuotraukų iš prekybos centrų, kurios tikrai kelia šypseną. Štai ką reiškia ne vietoje sukabintos prekės ar padėtos reklamos.

Pavyzdžiui, vienoje nuotraukų užfiksuotame mokykliniame stende, kurio užrašas skelbia, kad laikas grįžti į mokyklą, sukabinti virtuviniai peiliai. „Laikas grįžti į mokyklą? Tai viskas, ko tau reikia“, – juokauja nuotrauka socialiniuose tinkluose pasidalinę internautai.

Tuo tarpu kitas prekybos centras, kaip „Laimingos Valentino dienos atributą“ pirkėjams pasiūlė agurkus.

Vienas internautas pastebėjo, kad keistoje atvirukų kategorijoje „Užuojauta praradus mylimąjį“ atsirado atvirukas, kurio užrašas skelbia: „Laukimas baigėsi, valio!“

Dar vienas prekybos centras vietoje „paruošto maisto“ sudėjo alkoholinius gėrimus ir tai taip pat netruko užkliūti už pirkėjų akių.

„Citrinos puikiai tinkamos apelsinų sultims“ – skelbiama vieno prekybos centro vaisių ir daržovių skyriuje esančioje reklamoje. „Logiška“, – juokiasi internautai.

Tuo tarpu elektroninių prekių parduotuvėje užfiksuota reklama, skelbianti apie parduodamą ant vandens plūduriuojantį telefoną, rodos, nekelia įtarimo, tačiau po reklama akvariume ant dugno guli būtent reklamuojama prekė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)