Vieną dieną su vyru susipykome. Neprisimenu, dėl ko vyko tas konfliktas, tikriausiai dėl kokio menkniekio. Kadangi mūsų abiejų nuotaika tą dieną buvo labai prasta, barnis įsiplieskė labai stipriai.

Besiginčijant vyras pasiėmė mašinos raktelius ir išlėkė pro duris. Per langą mačiau, kaip nuvažiavo. Matyt norėjo atvėsti, bet tą suprantu dabar, o tuo metu sukilo dar didesnis pyktis.

Pagriebiau telefoną ir paskambinau vyrui. Jis atsiliepė ir pratęsėme konfliktą telefonu. Įtampa vis didėjo, žinojau, kad tuo metu vyras vairavo, bet aš vis tiek tęsiau pokalbį.

Kol pačiam barnio ir rėkimo įkarštyje jis man numetė ragelį. Tas mane tiesiog įplieskė dar labiau. Po kelių minučių vyras perskambino ir jo išarti žodžiai man padėjo atsipeikėti.

„Vos nenuvažiavau nuo kelio. Greitai grįšiu namo.“

Padėjome telefono ragelius. Su nerimu ir baime laukiau grįžtant vyro namo. Labai išsigandau.

Tuo metu net nesusimasčiau, kaip tragiškai galėjo baigtis mūsų konfliktas. Grįžus vyrui, atsiprašėme vienas kito. Po to karto, niekada nenaudojome telefono vairuojant. Patariu ir kitiems nesinaudoti, nes viena akimirka ar dėmesio nukreipimas į telefoną gali baigtis labai liūdnai.

Konkursui „NežVairuok“ atsiųskite pasakojimą, kaip pastebėjote ką nors naudojantis telefonu prie vairo. Kokia tai buvo situacija, kas nutiko ir kuo ji baigėsi. Jūsų pasakojimų laukiame adresu konkursai@delfi.lt, keturi laimėtojai bus apdovanoti ERGO civilinės atsakomybės draudimu automobiliui metams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją