Neretai paprasta, atrodytų, nereikšminga žinutė kainuoja labai daug. Ir ne piniginiu atžvilgiu...

Kartą stovėjau automobilių eilutėje šalia šviesoforo ir staiga žiūriu, pagyvenusi moterytė kalba telefonu prie vairo. Kalbėdama telefonu ji pajuda, šviečiant raudonam šviesoforui, ir sau rami nuvažiuoja! Gerai dar, kad gerai baigėsi...

Moterytė sau ramiai važiuoja per raudoną, o juk pasekmės galėjo būti tragiškos. Todėl visiškai netoleruoju mobilių įrenginių naudojimo eismo metu automobiliuose.

Tačiau, iš kitos pusės, juk kartais nutinka taip, kad visą dieną laukiame svarbaus skambučio ir sulaukiame jo pačiu netinkamiausiu laiku. Tada labai sunku neatsiliepti. Tikiuosi, būtent taip tai moterytei ir nutiko, ir jos elgesys nėra kasdienybė.

Konkursui „NežVairuok“ atsiųskite pasakojimą, kaip pastebėjote ką nors naudojantis telefonu prie vairo. Kokia tai buvo situacija, kas nutiko ir kuo ji baigėsi. Jūsų pasakojimų laukiame adresu konkursai@delfi.lt, keturi laimėtojai bus apdovanoti ERGO civilinės atsakomybės draudimu automobiliui metams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją