Niekur neskubėdamas išvažiavau iš miesto... Važiavau, važiavau ir staiga priešais važiuojantis automobilis po truputėlį pradėjo važiuoti link mano automobilio! Jis po truputėlį krypo į mano pusę, kirsdamas ištisinę kelio juostą...

Greitai pasukau į kelkraštį ir sustojau. Pasirodo, jaunuolis palenkęs galvą maigė telefoną ir net nepastebėjo, kad juda priešinga eismo juosta. Kai pagalvoji, kiek galėjo kainuoti toks įnikimas į telefoną... Vairuokite atsakingai!

Konkursui „NežVairuok“ atsiųskite pasakojimą, kaip pastebėjote ką nors naudojantis telefonu prie vairo. Kokia tai buvo situacija, kas nutiko ir kuo ji baigėsi. Jūsų pasakojimų laukiame adresu konkursai@delfi.lt, keturi laimėtojai bus apdovanoti ERGO civilinės atsakomybės draudimu automobiliui metams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją