1. Išimkite kauliuką su buteliu ir pagaliuku

Šis būdas atrodo itin paprastas ir efektyvus. Jums reikės pagaliuko (tinka ir pieštukas) ir butelio. Dėkite trešnę ant butelio kakliuko ir pradurkite ją pagaliuku maždaug ties viduriu, kad kauliukas tiesiog įkristų į butelį. Tokiu būdu surinksite visus kauliukus į vieną vietą, o drabužiai ir stalas liks švarūs.

2. Kaip pašalinti trešnės kauliuką naudojant sąvaržėlę?

Jeigu pirmas būdas reikalavo dviejų įrankių, šiam būdui užteks tik vieno – sąvaržėlės. Viskas labai paprasta: sąvaržėlę tiesiog atlenkite ir įkiškite galiuką į trešnės vidurį, pasukiokite ji ir jis lengvai išsitrauks.

Uogos

3. Kauliuko pašalinimas naudojant šiaudelį

Šis būdas labai panašus į pirmąjį, tačiau jam nereikės naudoti butelio. Šiaudelį tiesiog įkiškite į trešnės vidurį, ir kauliukas lengvai iš jos išslys. Šiam būdui puikiai tiks metaliniai ir kiek platesni šiaudeliai.

4. Pasidarykite prietaisą patys

Jeigu jums negaila vienos šakutės, galite pasigaminti šį prietaisą patys. Pasiimkite lankščiausio metalo šakutę ir naudodami reples, atlenkite abu išorinius dantukus, o iš dviejų likusių vidurinių suformuokite nedidelį kabliuką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją