Reikės:

• ,,Obelių” rapsų aliejaus kepimui
• 1 svogūno
• 3 skiltelių česnako
• 600 g. moliūgo
• 300 g. bulvių
• 2 v.š. raudonojo kario pastos
• 400 ml. sultinio
• 200 ml. kokosų pieno
• Skrudintų sezamų aliejaus
• Smulkintų žemės riešutų
• Sezamo sėklų
• Šviežios kalendros

Moliūgų sriuba

Gaminame:

1. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame smulkintą svogūną, kepiname dvi minutes.
2. Į keptuvę beriame smulkintą česnaką, kepame dar minutę.
3. Į keptuvę beriame nedideliais kubeliais smulkintus moliūgus ir bulves, kepame maišydami 5 minutes.
4. Į keptuvę dedame raudonojo kario pastos, viską išmaišome ir kepiname minutę.
5. Į keptuvę supilame sultinį, užverdame, sumažiname ugnį, kad sultinys vos burbuliuotų, uždengiame ir verdame apie 30 minučių, kol bulvės ir moliūgas suminkštėja.
6. Sutriname sriubą blenderiu.
7. Pilame kokosų pieną, išmaišome ir verdame dar kelias minutes.
8. Patiekiame su skrudintų sezamų aliejumi, smulkintais žemės riešutais, sezamo sėklomis ir švežia kalendra.

Užsakymo nr.: PT_79566543