Moliūgų džemas

Reikės:

  • 700 g moliūgo
  • 250 g cukraus
  • 100 ml apelsinų sulčių
  • 100 ml citrinos sulčių
  • apelsino/ citrinos žievelės
  • kardamono
  • cinamono lazdelės

Gaminimas:

  1. Supjaustykite moliūgą kubeliais.
  2. Sudėkite į puodą, supilkite cukrų, apelsinų ir citrinų sultis, įdėkite cinamono lazdelių, įpjaustykite apelsino, citrinos žievelių.
  3. Virkite ant vidutinės ugnies apie 30 min.

Šis džemas puikiai tiks tiek prie konditerinių patiekalų, tiek derinant su mėsa.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)