Sutaupys laiko

Šis modernus maišytuvas leidžia gauti iki 100 laipsnių įkaitinto ir filtruoto vandens neskiriant tam jokio papildomo laiko, t. y. vandens nebereikia užvirti. Taip net iki dešimties minučių sutrumpėja maisto gaminimo laikas: kiaušinius, makaronus ar kitus produktus tereikia sudėti į puodą, pripildytą verdančiu vandeniu iš „Mondial“ vandens ir filtravimo maišytuvo.

„Franke“ įmonės atstovo Remigijaus Nacevičiaus teigimu, su šio maišytuvo pagalba verdančio vandens bus galima gauti net greičiau nei naudojantis indukcine kaitlente.

„FRANKE“ produkcija

„Jeigu žmogui reikia užvirinti litrą vandens, tai jis turi laukti mažiausiai keturiasdešimt sekundžių turėdamas modernią indukcinę kaitlentę. Žinoma, tai galioja tik tada, kai turimas puodas – platus. Su kitokiu puodu vandenį užvirinti gali trukti nuo minutės iki dviejų. Bet kuriuo atveju tai pareikalauja šiek tiek laiko. O pripildžius puodą verdančio vandens, galima iškart dėti maisto produktus ir virti“, – priduria jis.

Daugiafunkcinis maišytuvas, įmonės atstovo nuomone, yra modernus sprendimas namams, kuris turėtų ypač patikti šiuolaikiškiems, veikliems ir laiką taupantiems žmonėms. Verdančio vandens tiesiai iš čiaupo funkcija pasitarnaus daugybėje kasdienių situacijų: nuo akimirksniu sterilizuoto kūdikiams skirto buteliuko iki daržovių nuplikymo.

Užtikrins aukštą geriamojo vandens kokybę

Kuriant šį maišytuvą didelis dėmesys buvo skirtas vandens kokybei užtikrinti. Čiaupe esantis filtras leidžia gerti pilnavertį, filtruotą vandenį tiesiai iš čiaupo. Gyventojams nereikia sandėliuoti vandens buteliukų ar įsirengti atskiro vandens filtro.

R. Nacevičiaus teigimu, čiaupe įmontuotas „Franke Pro M“ filtras išsaugo svarbiausias vandens savybes. Taip išvalytame vandenyje nebelieka ne tik nemalonaus skonio ir kvapo, bet ir sumažėja teršalų kiekis bei vandens kietumas.

„Pagrindinis šio filtro skirtumas yra tas, kad jis palieka žmogui naudingus mineralus, vanduo nėra distiliuojamas. Tie filtrai, kurie išfiltruoja viską, vandenį palieka be mineralų – nebelieka kalkių, kurios žmonėms, ypač mažiems vaikams, yra naudingos“, – įsitikinęs R. Nacevičius.
Maišytuvo korpusas – nerūdijančio plieno, todėl jis nesibraižo ir nenusilupa. Jį galima valyti su chemijos priemonėmis. Kaip tikina įmonės atstovas, dėl paties filtro keitimo teks jaudintis maždaug kartą per metus.

Patogiai ir saugiai valdomas

„Mondial“ maišytuvas turi atostogų režimą, kuris įsijungia, jeigu vanduo yra nenaudojamas ilgesnį laiką. Tada šildytuvas automatiškai persijungia ir vandenį šildo tik iki 45 laipsnių. Tačiau bijoti dėl legionelių nevertėtų – siekiant jų išvengti, tam tikrais intervalais vanduo kaitinamas iki 100 laipsnių.

Čiaupo valdymas pritaikytas žmogaus patogumui – atsižvelgiant į pasirinkto čiaupo modelį, reguliuojant maišymo svirtį arba slėgio ir sukamąją rankeną su šviesos diodais, žmogui tiekiamas toks vanduo, kokio jis pageidauja: šaltas, šiltas ar verdantis. Papildomos funkcijos, pavyzdžiui, du paspaudimai, verdantį vandenį leis 30 sekundžių ir pripildys puodą.

„FRANKE“ produkcija

Kaip pasakoja R. Nacevičius, maišytuvas yra saugus ir patogus pasirinkimas šeimose, auginančiose vaikų. Dėl galimybės nudegti vaikui atsukus verdančio vandens čiaupą ir apsipylus neverta jaudintis. Maišytuvas yra įjungiamas naudojantis išmaniąja funkcija, kuri tampa savotiška apsauga nuo vaikų. „Nėra taip, kad paspaudi mygtuką ir bėga verdantis vanduo. Reikia pasirinkti raudoną spalvą, tai yra, karštą vandenį, šį mygtuką paspausti ir laikyti arba paspausti du kartus“, – pasakoja R. Nacevičius ir priduria, kad ir pilant verdantį vandenį paties čiaupo išorė neįkaista, todėl atsitiktinis prisilietimas žalos padaryti taip pat negali.

Lengvai įrengiamas

„Mondial“ maišytuvas patogus ne tik dėl to, kad taupo gyventojų laiką, skiriamą maisto gaminimui ar įprastiems namų ruošos darbams, tačiau ir dėl to, jog yra kompaktiškas. Maišytuvo sistema nereikalauja daug vietos – jį galima nesunkiai įrengti spintelėse po kriaukle.

Šio prietaiso įrengimas – nesudėtingas ir greitas. Tam prireiks dvidešimties minučių, per kurias bus sumontuoti 5 litrų talpos energiją taupantys šildytuvai.

Su „Franke“ maišytuvu Mondial „keturi viename“ galima naudoti šaltą, karštą, šaltą filtruotą bei verdantį filtruotą vandenį.

Užsakymo nr.: PT_79007085