Išbandykite šias salotas ir nustebinkite šeimą įdomiu bei gardžiu patiekalu.

Reikės:

  • 50 g starkio filė
  • 20 g artišokų
  • 50 g pomidorų
  • 15 g ridikėlių
  • 5 g čili pipirų
  • pusės citrinos žievelės ir sulčių
  • 5 g česnakinių laiškų
  • 10 g petražolių
  • šlakelio aliejaus (tinka alyvuogių, rapsų)
  • druskos, pipirų (pagal skonį)

Gaminimas:

  1. Supjaustykite starkio filė kubeliais.
  2. Nulupkite pomidorą ir supjaustykite kubeliais. Vyšninį pomidoriuką padalinkite į keturias dalis, nelupkite.
  3. Susmulkinkite čili pipirą, petražoles, česnakinius laiškus.
  4. Viską suberkite į vieną dubenėlį, įspauskite šviežios citrinos sulčių ir įtarkuokite žievelę.
  5. Įberkite druskos, pipirų, įpilkite šlakelį aliejaus.
  6. Viską išmaišykite.
  7. Paserviruokite lėkštėje, papuoškite ridikėliais, petražolėmis ir česnakiniais laiškais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)