Nacionalinės šefų rinktinės kapitonas parodė, kaip galima varijuoti skirtingais skoniais ir patiems pasigaminti išskirtinio skonio patiekalą.

Reikės:

  • šlakelio laimo sulčių
  • 20–30 g meliono
  • obuolio skiltelės
  • šlakelio linų sėmenų aliejaus
  • šlakelio alyvuogių aliejaus
  • 5 vnt. šviežių žirnių
  • 1 vnt. ridikėlio
  • 30–40 g pomidorų
  • 2–3 vnt. smidrų
  • 2 vnt. marinuotų agurkėlių
  • 1 vnt. šviežio agurko
  • šlakelio tabasko padažo
  • druskos ir pipirų
  • 150 ml trintų pomidorų sulčių
Deivydas Praspaliauskas

Gaminimas:

Į trintų pomidorų sultis įberkite druskos ir pipirų, įpilkite šlakelį tabasko padažo, alyvuogių aliejaus, laimo sulčių. Viską išmaišykite.

Į atskirą indą supjaustykite meliono riekelę, marinuotus ir šviežius agurkus, ridikėlius, smidrus, suberkite šviežius žirnius. Įspauskite šlakelį laimo sulčių. Susmulkinkite obuolio skiltelę ir perpjaukite vyšninius pomidorus, juos taip pat suberkite į tą patį indą. Galų gale įpilkite šlakelį alyvuogių ir linų sėmenų aliejaus. Įberkite druskos, pipirų, viską išmaišykite.

Viską užpilkite pomidorų sultimis. Papuoškite žirnių daigais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)