Įkvepiančiais pasiekimais bei atradimais verta dalintis: juk gerumas užkrečiamas! Būtent tą daryti ragina šiais metais startavęs „Metų emigranto“ konkursas. Tai – puiki proga plačiau pagarsinti sėkmės istorijas, kurios gali tapti pavyzdžiu daugybei žmonių.

Mokesčių grąžinimo paslaugą teikiančios įmonės „RT Tax“ marketingo specialistas Domantas Bukauskas teigia, kad šiuo konkursu siekiama parodyti kitą emigrantų pusę. „Pastebėjome, kad emigracija kaip reiškinys Lietuvoje priimamas iš negatyvios pusės, nors emigrantas yra ganėtinai verslus žmogus. Jis palieka savo kaštą, vyksta į naują aplinką, visiškai nepažįstamą kultūrą. Gerosios istorijos turi būti išgirstos plačiosios visuomenės“, – įsitikinęs įmonės atstovas.

Emigrantų patirtys – išties spalvingos ir keliančios susižavėjimą. Vieni išvyksta dirbti svetur, tačiau grįžta atgal į Lietuvą, kur prisideda prie šalies augimo, kuria sėkmingus verslus. Kiti puikiai adaptuojasi užsienyje, tampa gerbiamais specialistais ir Lietuvos vardą garsina įvairiuose pasaulio kampeliuose.
Būtent todėl atėjo metas įvertinti ir apdovanoti uoliai dirbančius ir kitaip pasižymėjusius lietuvius! Nominuoti dalyvį bei balsuoti galite net keturiose kategorijose:

• Metų emigrantas

• Metų šuolis: įkvepianti sėkmės istorija

• Metų talentas: Lietuvos vardo garsinimas

• Metų sugrįžimas: ačiū, kad kuriate Lietuvą

Pažįstate dirbančių svetur, o galbūt emigranto duonos ragavote ir pats? Tapkite šauniu pavyzdžiu kitiems – pasidalinkite sėkmės istorija su mumis ir dalyvaukite „Metų emigranto“ konkurse jau šiandien!

Nominuoti emigrantus ir balsuoti už juos galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)