Kaip užsidirbti milijoną iki aštuonuolikos – į šį klausimą ketina atsakyti „Swedbank" Finansų instituto vadovė Jūratė Cvilikienė, o šešiaženklį pelną iš investicijų sugeneravęs „M Capital" akcininkas Žilvinas Butkevičius žada papasakoti, kaip jam tai pavyko.

Ketinantiems investuoti į nekilnojamą turtą verta paklausyti diskusijos „NT – gera investicija ar papildoma finansinė našta", kurioje dalyvaus LNTPA vadovas Mindaugas Statulevičius, „Swedbank" Lietuvoje Privačios klientų tarnybos vadovas Pavel Ladziato ir Saulius Vagonis, „Ober–Haus" Vertinimo ir rinkos tyrimų departamento vadovas. Tuo tarpu Jokūbas Markevičius, Lietuvos banko Finansinio stabilumo direktorius, žada papasakoti, kuo ekonominiai iššūkiai žada paversti NT rinką, o „Estateguru" ryšių su investuotojais vadovas Vaidotas Šumskis dalinsis patarimais, kaip rasti „aukso vidurį" investuojant į NT. „InRento" įkūrėjas ir vadovas Gustas Germanavičius kalbės apie tai, kaip NT ilgalaikės investavimo strategijos aplenkia visas turto klases.

Nekilnojamas turtas – svetima sritis ir mieliau įsigytumėte brangakmenį ar vertingą paveikslą? Tada verta konferencijos programoje pasižymėti Ornelos Ramašauskaitės, meno rinkos ekspertės ir meno rinkos agentūros „artXchange Global" vadovės pranešimą „Kai menas ne tik patinka – asmeninė investavimo į meną patirtis" ir „Factory by Ribas" vadovo Patrik Ribas bei gamybos vadovės pokalbį tema „Investavimas į brangakmenius: ar deimantai – geriausi investuotojų draugai?".

Galiausiai, apie visiems tokį aktualų šeimos finansų valdymą kalbės Dr. Dalia Kolmatsui, „INVL Asset Management" Pensijų fondų ir mažmeninių pardavimų padalinio vadovė, o Finansų ekspertė, INVL produktų vadovė Kotryna Grigentė pažada papasakoti apie tris svarbiausius periodiško investavimo N: nuoseklu, nuobodu ir naudinga.

Įdomu, kur šiuo metu labiausiai krypsta investuotojų akys? Apie tai trečiadienį popiet diskutuos „Swedbank" Finansinio turto valdymo srities vadovas Edgaras Mickus ir „Orion Securities" Kapitalo rinkų skyriaus vadovas Mantvidas Žėkas. Investavimo alternatyvomis, skirtomis toli gražu ne tik profesionalams, su klausytojais pasidalins Regimantas Valentonis, UAB „INVL Asset Management" obligacijų komandos vadovas.

Asmeninių finansų konferencija, skirta visiems, norintiems protingai taupyti ir investuoti turimas lėšas, vyksta tiesiogiai portale Delfi.lt šiandien nuo 9:00 val iki 15:45 val. Po konferencijos visas turinys taip pat bus talpinamas Delfi portalo Verslas Plius platformoje. Daugiau informacijos apie konferenciją, pranešėjus ir temas rasite čia.

Pagrindinis konferencijos partneris „Swedbank“.

Šaltinis
Temos
Specialusis projektas „Mano investicija“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją