Šiandien nuo 13:30 val. konferencijoje bus kalbama, kad investuoti gali pradėti kiekvienas – tema „Jauniems, pagyvenusiems - visiems, pirmas žingsnis į investavimą“ pranešimą skaitys „NEO Finance“ komunikacijos ir rinkodaros vadovas Darius Borisas.

Didelei daliai neinvestuojančių žmonių atrodo, kad investavimas – ne jiems – tam reikia turėti daug atliekamų lėšų ir gausų finansinių žinių bagažą. Tiesos tame galima įžvelgti: tam, kad suprasti tam tikrų investicinių produktų, pavyzdžiui, akcijų potencialią grąžą, išties reikia nemažai išmanyti. Kalbant apie tarpusavio skolinimą (P2P), daugelis nežino apie ką tai, o sužinoję vėlgi baiminasi, kad ši investavimo rūšis greičiausiai sudėtinga.

Tačiau konferencijos metu, D. Borisas papasakos, kaip tarpusavio skolinimo platformose investuoti į žmonių paskolas iš tiesų paprasta. „Visą reikalingą informaciją apie investavimo projektus, tai yra žmonių paskolas, pateikia platforma. Investuotojui tereikia nuspręsti, kokios paskolos jam yra priimtinesnės – nešančios didesnę riziką su aukštesne palūkanų normą, ar itin saugūs produktai. „Paskolų klube“ investuoja įvairaus amžiaus žmonės, visi randa tai, kas jiems patrauklu – tai dar vienas įrodymas, kad investuoti ne vėlu nepriklausomai, esate senas ar jaunas. Visais atvejais platformos komanda yra pasiruošusi padėti, patarti, taip pat aktyviai organizuojame nemokamus investavimo mokymus, tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems“, - teigia „Paskolų klubo“ atstovas.

Nepraleiskite nemokamos galimybės pagilinti savo žinias ir pradėti kurti dar geresnę savo finansinę ateitį, prisijungdami lapkričio 24 d. nuo 12 val. Konferenciją stebėkite www.mano-investicija.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)