Auginti savo finansinį raštingumą, domėtis investavimu ir ekonomika – tikrai pagirtina ir kiekvienam rekomenduotina. Būtent apie tai pirmąją konferencijos dieną ir kalbės įvairių sričių ekspertai. Kviečiame stebėti konferenciją „Mano investicija“ portale Delfi jau dabar.

Specialiai paskolų temai skirta sesija prasidės nuo 15 val. Norintiems tuojau pat tapti investuotojais skirtas Gražvydo Balčo, „Finomark“ vadovo pranešimas „Kaip tapti verslo investuotoju per 20 minučių?“. „Turite 100 eurų ir norite pradėti investuoti?“ – geriausius patarimus nuo 15.30 val. duos Vytautas Zabulis, tarpusavio skolinimo platformos „SAVY“ įkūrėjas, akcininkas. O pirmos dienos pranešimus užbaigs „Paskolų klubas“ pardavimų vadovė Indrė Krasovskė su tema „Paskola – finansinio raštingumo stokos padarinys? Mitai ir tiesos apie vartojimo paskolas“.

Ekspertė pasakos, kaip teisingai pasiruošti paskolai ir ją valdyti, kad tai netaptų dar viena finansine našta, o būtų veiksminga pagalba stabilumui pasiekti. Pasak pašnekovės, reikėtų suprasti, kad ne visi turi galimybę įsigyti reikiamą daiktą čia ir dabar, ir paskolos paėmimas nereiškia, kad žmogus nemoka elgtis su pinigais ar juos uždirbti.

„Paskolų klube“ turime daugybę A+ reitingo klientų, o tai reiškia, kad jų mokumas yra itin geras, pajamos stabilios ir jie gerai tvarkosi su savo finansais. Tiesiog net ir gerai uždirbantys žmonės dažniausiai nenori išleisti savo santaupų vienu kartu perkant, pavyzdžiui, automobilį. Tokie klientai yra pavyzdys, kaip atsakingai tvarkytis su savo finansais ir kaip būti tokiu pavyzdžiu kalbėsiu ir šioje konferencijoje“, – komentuoja I. Krasovskė.

Įsivertinus asmenines galimybes, nusistačius reikiamą, racionaliai pamatuotą sumą ir patogų grąžinimo laikotarpį, kad nereikėtų nerimauti dėl mėnesinių įmokų, paskola tikrai netaps sunkumu. Anaiptol – pagaliau bus galima įgyvendinti ar įsigyti tai, kas buvo seniai planuojama. Svarbiausia, iš anksto gerai pasidomėti visomis sąlygomis ir žinoti, į ką pirmiausia atkreipti dėmesį.

„Delfi“ primena, kad konferencija „Mano investicija“ vyksta tik nuotoliniu būdu ir bus transliuojama Delfi portale. Profesionalų konsultacijos nekainuos, nereikia jokių bilietų ar specialių registracijų, reikia tik stebėti konferencijos svetainę www.mano-investicija.lt. Kas stebėti tiesiogiai neturės galimybės, po konferencijos visus pranešėjų vaizdo įrašus galės rasti „Delfi Plius“ platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją