„Dalyvavimas yra labai paprastas: nereikia jokių bilietų, specialių kodų ar registracijų, reikia tiesiog užeiti į portalą Delfi ir ten matysi aktyvią konferencijos nuorodą arba nueiti tiesiai į transliacijos polapį www.mano-investicija.lt“, – sako Sandra Meškauskaitė-Stepšienė, „Delfi“ Konferencijų ir renginių skyriaus vadovė ir asmeninių finansų konferencijos „Mano investicija“ sumanytoja.

Konferencija vyksta lapkričio 23-25 dienomis. Prisijungusiųjų per pirmąsias dvi konferencijos dienas laukia net 30 geriausių šalies finansų ir investavimo profesionalų pranešimų bei ne ką mažiau įdomi paskutinė diena, kuri bus skirta pokalbiams, diskusijoms ir analizėms.

Šiandien 9 val. konferenciją atidarys „INVL“ vyr. ekonomistė Indrė Genytė-Pikčienė, skaitydama pranešimą apie pasaulio ekonomines perspektyvas. O Žygimantas Mauricas, „Luminor“ banko vyr. ekonomistas paaiškins, kaip makroekonominiai procesai paveikia kiekvieno iš mūsų asmeninius finansus. Lietuvos banko valdybos narys Marius Jurgilas kalbės apie skaitmeninį eurą: kaip nauja pinigų forma pakeis asmeninius finansus.

Nuo 10.30 val. prisijungusiųjų laukia trys investavimo strategijos temos. Apie esminę investavimo strategiją: pirma – kodėl, tada – kur, papasakos Tadas Ratkevičius, „Luminor“ banko privačiosios bankininkystės vadovas. Apie tai, kaip technologijos griauna investavimo mitus, papasakos Gediminas Milieška, SEB banko Baltijos šalių taupymo ir investavimo srities vadovas. Dar vienas įdomus pranešimas laukia norinčių užauginti savo asmeninius finansus, kurį pristatys dr. Dalia Kolmatsui, „INVL“ pensijų fondų ir mažmeninių pardavimų padalinio vadovė.

Galvojantiems apie investicijas į akcijas, nuo 12 val. kviečiame klausytis Sauliaus Malinausko „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržos prezidento pranešimo „Nasdaq Baltijos rinkos aktualijos ir galimybės mažmeniniams investuotojams“ ir iškart po šio pranešimo bus pokalbis su Tautvydu Marčiulaičiu, „Milvas” partneriu, ir „Swedbank“ ekonomistu Nerijumi Mačiuliu. O ekonomistas, „Compensa life“ verslo plėtros vadovas ir Lietuvos verslo konfederacijos viceprezidentas Marius Dubnikovas kalbės tema, kaip investuotojui pasirinkti investavimo objektus akcijų ir ETF rinkoje.

Šiandien ypač išaugus kriptovaliutų paklausai, būtent jų apžvalgai bus skirti keli pranešimai nuo 13.30 val. Vieną iš jų skaitys „Bankera“ partneris, UAB „Pervesk“ vadovas Darius Kulikauskas, jo tema: „Draugiški kriptovaliutoms bankai: utopija ar realybė? Kada galėsime atsiskaityti kriptoparduotuvėje?“. Kriptoekonomikos organizacijos prezidentas Vytautas Kašėta atsakys į aktualiausią klausimą, ar kriptovaliutos yra saugiausia investicija. O Andrius Bartminas, „SUPER HOW?“ direktorius, kalbės apie NFT: skaitmeninių kolekcionuojamų objektų supratimas ir ne tik.

Norintiems tuojau pat tapti investuotojais skirtas Evaldo Remeikio, „NEO Finance“ valdybos pirmininko pranešimas „Kaip tapti verslo investuotoju per 20 minučių?“. „Turite 100 eurų ir norite pradėti investuoti?“ – geriausius patarimus nuo 15.30 val. duos Vytautas Zabulis, tarpusavio skolinimo platformos „SAVY“ įkūrėjas, akcininkas. O pirmos dienos pranešimus užbaigs Indrė Krasovskė, „Paskolų klubas“ pardavimų vadovė, su tema „Paskola – finansinio raštingumo stokos padarinys? Mitai ir tiesos apie vartojimo paskolas“.

„Delfi“ primena, kad konferencija „Mano investicija“ vyksta tik nuotoliniu būdu ir bus transliuojama Delfi portale. Profesionalų konsultacijos nekainuos, nereikia jokių bilietų ar specialių registracijų, reikia tik stebėti konferencijos svetainę www.mano-investicija.lt. Kas stebėti tiesiogiai neturės galimybės, po konferencijos visus pranešėjų vaizdo įrašus galės rasti „Delfi Plius“ platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)