Nuo verslo paslapčių iki asmeninės sveikatos: viskas po vienu stogu

Kas gali būti geriau nei pradėti savaitgalį sužinojus kažką naujo? O galbūt užmezgus naują kontaktą ar suradus naują darbo vietą? O gal paprasčiausiai – praleidus laiką inovatyvių, progresyvių ir žingeidžių žmonių kompanijoje, muzikos ir saulės apsuptyje? Visa tai galima gauti vienoje vietoje – LOGIN konferencijoje, parodų ir kongresų centre „Litexpo“. Čia jau antra diena iš eilės nuo pat ankstyvo ryto iki vakaro vyksta technologijų festivalis, kuriame galima išgirsti net 250 pranešėjų iš Lietuvos ir pasaulio.


Pasaulinio garso vardai ir Lietuvos profesionalai čia pristato aktualiausią turinį ir naujoves, kurios liečia kiekvieno mūsų kasdienybę. Temų spektras gerokai platesnis nei iki šiol, o pirmąją dieną festivalyje dalyvavę lankytojai atvirauja: iš čia galima išsinešti ne tik žinių apie technologijas, bet ir apie asmeninį tobulėjimą, mitybą ar verslo subtilybes.

„Jei nepatinka žaisti pagal esamas taisykles – keisk jas”, „Snickers” – Jūsų sėkmės priešas? Mitybos įpročiai, išlaisvinantys Jūsų potencialą”, „Aštuonios ligos, kurioms mokslas nėra pasiruošęs”, „Dirbtinio intelekto pranašai ir demonai: kodėl ieškom problemų ne ten?”, „Kaip auginti Lietuvos ir visos Europos atsparumą blogio režimams?”, „Kaip lietuviškam verslui sudominti „Forbes”, „Bloomberg” ir „Washington Post” – ir tai tik dalis pranešimų, kuriuos šiandien išgirsite konferencijos metu.

Patirtimi ir patarimais antrą festivalio dieną dalinsis komunikaciniais gebėjimais pagarsėjusi Pija Ona Indriūnaitė, dėl kurios iš kailio nėrėsi garsi transporto dalijimosi paslaugų teikėja, bandydama įkalbėti nekeisti darbovietės, o užrašai ant automobilių ir reklaminių stendų šaukte šaukė: „Pija, pasilik!”. Čia svečiuosis ir Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė, „Jungle Design“ įkūrėjas Ashley Stephenson, viena perspektyviausių mokslininkių pasaulyje pripažinta Dr. Ieva Plikusienė ir kiti.

Neformali zona – darbo paieškoms ir naujoms pažintims

Dvi dienas trunkančios konferencijos metu be 200 pasaulinio garso pranešėjų veikia ir „Expo and Networking zone powered by CodeAcademy“ su įspūdingais inovacijų stendais, neformalia erdve pokalbiams ir naudingoms pažintims užmegzti, darbo zona prisėsti prie kasdienių darbų konferencijos metu bei SPA ir sveikatos zona, kur dalyviai kviečiami ne tik atpalaiduojantiems masažams, bet ir moderniam sveikatos patikrinimui.


Neformalios zonos dalyviai pakuždėjo: čia užmegsite ne tik kontaktus, bet galbūt surasite ir naują darbo vietą, studijų programą, išgirsite apie persikvalifikavimo galimybes, išbandysite dirbtinio intelekto valdomą robotą, išvysite naujausius technologinius sprendimus ar galėsite tiesiog prisėsti išgerti kavos puodelį.

„Į LOGIN konferenciją žmonės ateina dėl dviejų pagrindinių dalykų – dėl turinio, kad išgirstų kažką įdomaus, įsikvėptų. Tačiau antra, labai svarbi dalis – susitikti su kitais, taip pat mąstančiais žmonėmis. Todėl LOGIN renginiui ypatingai reikalinga bendravimui, bendradarbiavimui ir stendams skirta „Expo and Networking“ zona. Tai – didelė bendra ir neformali erdvė, joje nerasite tradicinio parodų vaizdo, kur kiekviena įmonė turi mažą stendą, ribojamą sienelių, atsineša kėdę, staliuką ir viskas.

Ne, LOGIN formate parodų zona yra laisva ir kūrybinė erdvė, čia kiekvienas partneris rodo savo prekės ženklo išskirtinumą, siūlydami dalyviams aktyvias pramogas, interaktyvias veiklas, vaišes ir įdomius pokalbius tarp konferencijos pranešimų. Šią erdvę neišvengiamai praeis kiekvienas, vaikščiodamas iš vienos turinio salės į kitą“ – pasakoja LOGIN konferencijos vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Pirmą kartą konferencija buvo surengta dar 2007 metais – anuomet joje susirinko 11 pranešėjų ir 120 dalyvių. Laikui bėgant, ji išaugo iki didžiausio Lietuvoje inovacijų ir technologijų festivalio. Šiemet čia susirinko net 250 pranešėjų iš Lietuvos ir pasaulio, o bilietus įsigijo net 5 tūkstančiai žmonių.

Pirmosios dienos įspūdžius galite pamatyti ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją