Kontaktų vakaras – naujoms sėkmės istorijoms pradėti

LOGIN scena jau eilę metų suburia garsiausius viso pasaulio pranešėjus, verslo, technologijų, šou pasaulio atstovus. Šiemet pavyko suburti rekordinį pranešėjų skaičių, o įprastas keturias turinio sales papildė penktoji. Po daug metų į festivalį grįžo itin svarbus ir pasaulyje populiarus idėjų generavimo formatas hakatonas. Visgi, po pirmosios konferencijos dienos atėjo metas ne mažiau svarbiai daliai – kontaktų vakarui:

„LOGIN yra didžiausias bendruomenių susibūrimas. Tai – renginys ne vien apie pranešimus, bet ir apie svarbių, kartais lemtingų kontaktų mezgimą. Džiaugiuosi matydama, kad net po įtemptos, kupinos informacijos ir įspūdžių dienos, į vakarinę dalį susirinko tiek pranešėjų ir festivalio partnerių. Tai – ne tiesiog dalyviai. Tai – LOGIN bendruomenė. Žinome ne vieną sėkmės istoriją, kur dabartiniai verslo partneriai, bendraminčiai vieni kitus atrado būtent LOGIN“, – kalbėjo konferencijos vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Dalyvavo ir pranešėjai, ir partneriai

LOGIN kontaktų vakare dalyvavo ne tik ketvirtadienio ir penktadienio konferencijos pranešėjai, bet ir festivalio partneriai. Šis vakaras, sako S. Meškauskaitė-Stepšienė, skirtas susipažinti su partnerių kuriamais produktais, teikiamomis paslaugomis ir net susitarti dėl bendrų idėjų įgyvendinimo, bendradarbiavimo galimybių:

„Visada sakiau ir sakysiu, kad šis festivalis išskirtinis tuo, jog tai nebėra dviejų dienų renginys, kuris praeina nepastebėtas, kažkas pakalba, kažkas paklauso ir viskas. Kartu su pranešėjais, partneriais ir dalyviais kuriame istoriją, tradicijas ir tvirtą bendruomenę žmonių, kuriems svarbu, kad šalies ir pasaulio naujovės, aktualijos ir opiausios temos nepraslystų nepastebėtos“, – džiaugėsi LOGIN vadovė.

Penktadienį LOGIN scena toliau stebins įtaigiausiais pranešimais, ant scenos lips ką tik Atlanto vandenyną vien irklais perskrodęs Aurimas Valujavičius, viena perspektyviausių mokslininkių pasaulyje pripažinta dr. Ieva Plikusienė, Psichologijos ir neuromokslo fanatikas Almantas Dulkys, virusų tyrinėtojas Vilniaus universiteto Gyvybės mokslų centre Dr. Gytis Dudas, kibernetinio saugumo ekspertas Ramūnas Liubertas ir gausybė kitų.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją