Expo and Networking zone powered by CodeAcademy šiemet apjungė LOGIN turinio sales, o šios neformalios erdvės tikslas – ne tik pakviesti išbandyti konferencijos partnerių pramogas, apžiūrėti inovacijas ir įspūdingus stendus, tačiau ir užmegzti naudingus kontaktus, ieškoti verslo pažinčių, plėtoti su bendraminčiais savo idėjas.


Expo and Networking zone yra didelė bendra ir neformali erdvė, kurioje niekas tradicinio parodų vaizdo tikrai neras: štai vienoje pusėje galite papulti tiesiai rykliui į nasrus – taip įspūdingai šiemet pasitinka Surfshark stendas.

Robotas Ąžuolas Vilniaus universiteto stende pasitinka su komplimentais – atsisėdusio prieš Ąžuolą žmogaus nuotaika dirbtinio intelekto pagalba nuskaitoma akimirksniu, o šis robotukas sugeba ne tik prognozuoti sėdinčiojo šalia amžių, bet ir pažerti jam komplimentų.

Viena erdvė laukia ir savo sveikata besirūpinančių LOGIN dalyvių: Rezus kraujo laboratorijos stende galima vos per keletą minučių itin moderniu metodu išsitirti visą savo organizmą: basi atsistoję ant specialaus prietaiso, vos po kelių akimirkų jau žinosite ne tik savo biologinį amžių, bet ir kiek jūsų kūne yra riebalų, kur jie linkę kauptis, kūno nusidėvėjimo laipsnį, mineralų, baltymų, vandens kiekį organizme. Aparatas net parodys, kurioje jūsų rankoje ar kojoje riebalų bei raumenų masės yra daugiau ir kiek kalorijų per dieną sudegina jūsų kūnas ir kiek jų suvartoti derėtų.

Kokia laisvalaikio erdvė be žaidimų? CodeAcademy kviečia dalyvauti loterijoje dėl nuolaidos programavimo kursams, Rezus kraujo laboratorija laimingiesiems dovanoja išsamius kraujo tyrimus.

Expo and Networking zonos tikslas – užtikrinti festivalio dalyviams smagią ir neformalią erdvę megzti naudingas verslui, karjerai pažintis: konferencijos vadovės teigimu, LOGIN konferenciją lydi ne viena sėkmės istorija, kuomet dabartiniai partneriai, verslo bendražygiai, kolegos vienas kitą sutiko būtent Expo and Networking zonoje. Be to, su zonoje savo stendus demonstruojančiais partneriais galima kalbėti ir apie karjeros galimybes įmonėje.

Kava, skanėstai, inovacijos, specialieji LOGIN kokteiliai, žaidimai ir erdvės darbui bei pokalbiui – visa tai ketvirtadienį ir penktadienį prieinama Expo and Networking zonoje. LOGIN konferencija – didžiausia ir laukiamiausia inovacijų konferencija ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją