Vienoje erdvėje – arši kritika Putinui ir paslaptys apie nuogybes, galinčias internete uždirbti milijonus

Žiauraus Rusijos karo Ukrainoje kaltininkas Vladimiras Putinas aršiai kritikuojamas viso pasaulio, bet turbūt labiausiai – stojusių į opozicionierių gretas. Žinomas Kremliaus kritikas, Navalno bendražygis, žymus ekonomistas, energetikos ekspertas ir politinis veikėjas, aktyviai kovojantis prieš dabartinę teroristinę Putino valdžią Vladimiras Milovas ir buvęs Nadeždos Savčenko advokatas, Rusijos žmogaus teisių gynėjas Markas Feiginas šiandien LOGIN konferencijoje, „Trailblazed by Salesforce“ salėje, papasakos, kas dedasi ukrainiečių žudikų vadeivos galvoje. Diskusijos dalyviai įsitikinę: jie per daug gerai pažįsta Rusiją ir gali aiškiai įvardyti, ko ji šiandien siekia ir nori.

Nors M. Feiginas konferencijoje dalyvaus nuotoliniu būdu dėl saugumo sumetimų, tai – diskusija, kurioje privalo dalyvauti visi, norintys išgirsti apie Kremliaus užmojus ir sužinoti karščiausias naujienas apie Rusijos sukeltą karą Ukrainoje.


Čia pat, po tuo pačiu festivalio stogu, ketvirtojoje turinio salėje „Powered by Pigu.lt“, šiandien svečiuosis ir visame pasaulyje gerai žinomos britų modelio Kate Moss sesuo Lottie Moss. Ši mergina verčia kalnus ir yra pasiryžusi užkariauti pasaulį taip, kaip kadaise pavyko jos sesei, o visą gyvenimą buvusi jos šešėlyje šiandien populiarumu L. Moss jau vejasi Kate. Tik kiek kitaip – užkariavusi socialinio tinklo „OnlyFans“ platformą. Tai – vieta, kurioje įvairaus turinio kūrėjai kelia vaizdo įrašus ir nuotraukas, transliuoja gyvai ir už tai gauna pinigus iš savo prenumeratorių.

Sėkmingai atradusi šios platformos nišą, L. Moss ėmė čia pardavinėti savo apatinius, siūlo su ja pabendrauti ar gauti specialų vartotojui pritaikytą turinį. Nustebsite ar ne, bet 2022-aisiais L. Moss iš to sugebėjo uždirbti septynženklę sumą – virš 1 milijono svarų sterlingų, teigia „UK Daily News“.

Užnugaryje palikusi ją psichologiškai ir fiziškai išvarginusią modelio karjerą, įkvėpta savo geriausios draugės, ji nėrė į „OnlyFans“ platybes, dėl to buvo niekinama spaudos, mados industrijos ir liko viena. Vis dėlto L. Moss aukštai iškėlė galvą, nepasidavė ir, kaip pati sako, pagaliau išsilaisvino bei pasijuto įgalinta. Šiandien ji atvyksta į Lietuvą papasakoti apie savo sėkmės kelią, kuris nebuvo rožėmis klotas ir kainavo labai daug. Galbūt garsioji L. Moss pasidalins patarimais, kaip įsitvirtinti šioje platformoje ir lietuviams?


Šiemet LOGIN – rekordiškai didelis

Organizatoriai skaičiuoja: šiais metais konferencijoje apsilankys ir rekordinis dalyvių skaičius – net 5 tūkstančiai žmonių. Laukiamiausias metų renginys šiais metais muša dar vieną rekordą ir pristato kaip niekada didelį turinio spektrą – penkiose turinio salėse dalyvaus net 250 pranešėjų.


„Pirmiausia, šių metų LOGIN konferencija išties išsiplėtė – į jau įprastas keturias dideles turinio sales nepavyko sutalpinti visų futuristinių pranešėjų su neįtikėtinai įdomiu turiniu, tad dalyviai šįkart galės „siautėti“ net penkiose turinio salėse.

Antra – šiemet po keleto metų pertraukos grįžta hakatonas – tobulas formatas visiems, kurie nori pasiūlyti savo idėjų dar geresniam Vilniui. Hakatonas bus orientuotas būtent į sostinės aktualijas ir su savo idėjomis, verslo planais, inovatyviais pasiūlymais čia rinksis daugybė entuziastų.

Trečia – „Expo and Networking“ zona bus tikrai vau. Pernai žmonės fotografavosi su expo zonoje lakstančiais šunimis robotais, o šiemet laukia tikrai ne mažiau įspūdingi vaizdai. Partneriai ruošia tokius inovatyvius stendus, kad patirtis šioje konferencijos erdvėje įsimins ilgam ir prilygs pasaulinių inovacijų parodų eksponatams“, – sako LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.


Pirmoji diena bus turininga, nuskambės tokios temos: „Ar esportas gali pakeisti profesorius universitete?“, „Karštas pokalbis: ar mūsų ateitis metaverse? Argumentai už ir prieš“, „Kaip kurti (mis)komunikacijos amžiuje?“, „Ar technologinės evoliucijos amžiuje mūsų kūnams gresia likti nebereikalingiems?“, „Naujos kartos lyderystė: ar tikrai šiandien kiekvienam reikia mentoriaus, koučerio, psichologo?“, „Kuo gydysis akimirkos žvaigždės ilgaamžiškumo svajonėse?“ Ir dar daug kitų aktualijų šiandien laukia klausytojų LOGIN konferencijoje.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją