Į konferenciją susirenka dėl dviejų tikslų

Expo and Networking zone powered by CodeAcademy šiemet apjungs LOGIN turinio sales, o šios neformalios erdvės tikslas – ne tik pakviesti išbandyti konferencijos partnerių pramogas, apžiūrėti inovacijas ir įspūdingus stendus, tačiau ir užmegzti naudingus kontaktus, ieškoti verslo pažinčių, plėtoti su bendraminčiais savo idėjas:

„Į LOGIN konferenciją žmonės ateina dėl dviejų pagrindinių dalykų – dėl turinio, kad išgirstų kažką įdomaus, įsikvėptų. Tačiau antra, labai svarbi dalis – susitikti su kitais, taip pat mąstančiais žmonėmis. Todėl LOGIN renginiui ypatingai reikalinga bendravimui, bendradarbiavimui ir stendams skirta Expo and Networking zona.

Tai – didelė bendra ir neformali erdvė, joje nerasite tradicinio parodų vaizdo, kur kiekviena įmonė turi mažą stendą, ribojamą sienelių, atsineša kėdę, staliuką ir viskas. Ne, LOGIN formate parodų zona yra laisva ir kūrybinė erdvė, čia kiekvienas partneris rodo savo prekės ženklo išskirtinumą, siūlydami dalyviams aktyvias pramogas, interaktyvias veiklas, vaišes ir įdomius pokalbius tarp konferencijos pranešimų. Šią erdvę neišvengiamai praeis kiekvienas, vaikščiodamas iš vienos LOGIN turinio salės į kitą “ – pasakoja LOGIN konferencijos vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Netruks pramogų ir inovatyvių siurprizų: rasite net nemokamą spa zoną

Pernai bene daugiausiai dėmesio sulaukė po neformaliąją konferencijos erdvę bėgiojantys šunys robotai, o šiemet laukia ne mažesnę nuostabą sukelsiantys inovatyvūs stendai. Be to, būsite pakviesti į spa sveikatos zoną, kur pasitiks ne tik atpalaiduojantys masažai, bet ir galimybė atlikti inovatyvius sveikatos testus. Norite įsiamžinti išskirtiniame fone? Tam čia rasite net kelias foto būdeles. Svarbu paminėti, jog visos Expo and Networking zonos pramogos LOGIN dalyviams bus nemokamos.

Be minėtos pramoginės dalies LOGIN Expo and Networking zone skirta partnerių ir LOGIN dalyvių susitikimams, kurių metu mezgamos naujos, verslui naudingos pažintys, plėtojamos bendros idėjos, keičiamasi naudinga patirtimi ir bendradarbiavimo galimybėmis.

„Turime ne vieną sėkmės istoriją, kur būtent LOGIN konferencijoje apsilankę dalyviai sukūrė bendrus verslus ar išplėtė jau esamus, pasinaudoję Expo and Networking zonoje sutiktų žmonių pagalba“, – kalba S. Meškauskaitė-Stepšienė.

Dar viena šių metų naujovė – specialios erdvės norintiems padirbėti

Šių metų Expo and Networking zonoje didžiausias ir vienas įspūdingiausių stendų bus pagrindinio zonos partnerio CodeAcademy: LOGIN dalyviai bus kviečiami smagiai ir net labai išskirtinai praleisti laiką.

Be to, reaguojant į pernai metų LOGIN dalyvių prašymą, šiemet zonoje bus įkurtos darbo erdvės, kad dvi dienas trunkančios konferencijos metu būtų galima ramiai prisėsti prie darbinių reikalų. LOGIN taip pat neįsivaizduojamas be vaišinimo kava ir skanėstais, šiemet tuo taip pat bus pasirūpinta, lauks ir specialūs kokteiliai, plakami čia pat, neformalioje konferencijos zonoje.

„Siekiame, kad LOGIN žmonių galvose būtų ne renginys, o reiškinys – tos dvi dienos metuose, kada po vienu stogu gausybė žmonių dalinasi mintimis, idėjomis, darbais, kuria, bendrauja, keičiasi nuomonėmis, kontaktais, net dirba niekur neišeidami ir turi turiningą laisvalaikį kartu“, – pasakoja LOGIN vadovė.

Keturiose didžiosiose turinio salėse - LOGIN Scaled by Httpool by Aleph, LOGIN Powered by Pigu.lt, LOGIN Charged by Inovacijų agentūra, LOGIN Trailblazed by Salesforce, bus galima išgirsti tikrai išskirtinio turinio, tačiau konferencijos organizatoriai sako, kad pranešėjų ir temų pokalbiams yra tiek, jog šiemet konferencijoje bus ir penktoji salė, kuri labiau orientuosis į diskusijas ir pokalbius. Taip pat drauge su Saulėtekio Tech Parku organizuojamas ir idėjų hakatonas „LOGIN Hackathon powered by Vilnius TechFusion“, visi norintys dalyvauti dar gali registruotis čia.

Su gegužės 11–12 dienomis vyksiančios konferencijos LOGIN partneriais, kuriuos šiemet sutiksite Expo and Networking zonoje, bei pranešėjais galite susipažinti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją