„Kiekvienais metais stengiamės nustebinti mūsų žiūrovus. Galiu kalbėti iš turinio pusės – esu tikras, kad ši konferencija nustebins net ilgamečius LOGIN lankytojus ir, manau, įsidėmės ilgam“, – sako didžiausios technologijų konferencijos Baltijos šalyse turinio vadovas Tomas Stasiukevičius.

Kasmet kintančios temos, anot pašnekovo, parenkamos pagal tai, kas visuomenei aktualiausia, įdomiausia, taip pat siekiama lankytojams pasiūlyti naujovių.


„Visada stengiamės būti bent per pusę ar kelis žingsnelius priekyje, parodyti, kas gi mūsų laukia artimojoje ir tolimojoje ateityje. Be abejonės, iš kavos tirščių neburiame, tikrai neapžvelgiame distopinių, utopinių scenarijų, tačiau bandome labai retrospektyviai pažvelgti, kas įvyko per pastaruosius metus, kokioje stadijoje esame ir ko mums laukti artimiausioje ateityje“, – intriguoja pašnekovas.

Į konferenciją kasmet atvyksta ir pasaulinių įvairių sričių garsenybių, o šiais metais tarp pranešėjų skamba itin intriguojančios pavardės.

„Greitai paskelbsime vieną pagrindinių mūsų LOGIN konferencijos pranešėjų, tai bus sensacingasis „OnlyFans“ modelis Lottie Moss – žymaus modelio Kate Moss sesuo. Beje, Lottie Moss yra labai įžymi „Instagramo“ nuomonės formuotoja, taip pat ji turi daug su personaliniu prekių ženklu susietų savo produktų – kvepalų, drabužių linijas. Pasirinkome būtent „OnlyFans“ platformą, nes prenumeratų skaičius labai kyla, labai populiarėja. Matome daug tokio turinio, kurį reikia prenumeruoti, ir jo gausėja bei gausės artimiausiu metu. Puikus pavyzdys yra ir „Delfi plius“ bei daugybė kitų platformų, kur prenumeratoriai moka už išskirtinį turinį, – „OnlyFans“ tokia ir yra. Lottie kalbės ne tik apie tai, kaip užsidirbti. Ji pasisako už moterų teises, už vienodą darbo užmokestį, tad temos kampų bus labai labai skirtingų, – atskleidžia T. Stasiukevičius. – Be to, pasisakys eutanazijos kapsulės kūrėjas – mokslininkas, gydytojas Philipas Nitschke. Kapsulė yra Šveicarijoje, ir teisiškai, kiek suprantu, tai vienintelė vieta, kur ji gali būti. Manau, kad apie idėją jis papasakos plačiau.“

Pašnekovas neslepia, kad pakviesti žymių ir įdomių pranešėjų nėra lengva, kartais tai nemažai kainuoja – kai kuriuos pranešėjus sudominti galima tik pasiūlius šešiaženkles sumas. Tačiau visa LOGIN komanda, anot T. Stasiukevičiaus, pluša tam, kad galėtų lankytojams pasiūlyti aukščiausios kokybės turinį.

Nors LOGIN įvardijama kaip didžiausia technologijų konferencija Baltijos šalyse, turinys nėra skirtas tik tiesioginei technologinių tendencijų apžvalgai.

„Mes nepristatome savęs kaip technologijų konferencijos – esame progreso, inovacijų, ateities konferencija. Noriu patikinti, kad visiems žmonėms, kuriems svarbu sekti tendencijas, neatsilikti nuo jų, labai aktualu apsilankyti LOGIN konferencijoje, mat metai iš metų čia gvildenamos temos vėliau surezonuoja labai plačiai ir tampa tam tikra tendencija – taip buvo su dirbtiniu intelektu, taip buvo su autonominiais automobiliais, buvo su NFT ir kriptovaliutomis. Apie visa tai LOGIN kalbėjo patys pirmieji, ir man labai smagu, kad esame tie vėliavnešiai, kurie nurodo, ko tikėtis ateityje“, – užsukti į LOGIN. T. Stasiukevičius kviečia ne tik nuolatinius lankytojus bet ir naujokus.

Pašnekovas sako, kad išties verta apsilankyti gyvai ir dėl bendravimo, ir dėl neįkainojamos patirties. Visgi nesant galimybei užsukti į LITEXPO gegužės 11–12 dienomis, pranešėjus galima išvysti virtualioje erdvėje.

LOGIN – jau gegužės 11–12 dienomis. Bilietai į didžiausią Baltijos šalyse inovacijų festivalį LOGIN jau prekyboje, daugiau informacijos ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją