Festivalio vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė sako, kad šis renginys skirtas ne tik pavieniams dalyviams, bet ir pati geriausia terpė vadovams, kurie čia atvyksta su savo komandomis:

„Šiandien pastebime nemažai tokių novatoriškų vadovų, kurie į festivalį užregistravo visą būrį savo kolegų. Jų siekis paprastas – sustiprėti kaip komandai, pasisemti įkvėpimo, praplėsti akiratį, sužinoti kuo gyvena geriausi savo srities profesionalai, pabendrauti „networking“ zonose, pasimatyti ar susipažinti su potencialiais klientais bei partneriais“.

LOGIN 2022 antroji diena

LOGIN vadovė sako, kad ekspo zonoje būtent ir verda naujos pažintys bei galimybė pamatyti, įvertinti verslininkų išmonę, naujienas bei pasisemti įkvėpimo. Čia galima išbandyti interaktyvius akinius ar susipažinti su šuneliu robotu.

Ekspo zonoje apsilankęs vilnietis Justinas pasakoja, kad čia spėjo nusifotografuoti specialiai sukurtoje zonoje, kurios esmė, kad darbas namuose tapo šių dienų realybe, taip pat aplankė ne vieną stendą, kuriuose verslo atstovai reprezentuoja savo produkciją bei veiklas.

Štai prie „Omniva“ stendo galima išvysti miniatiūrinę laisvės statulą, prie kurios taip pat ne vienas nori nusifotografuoti. Prisėsti pailsėti ar pasidarbuoti – ant „Pušku pušku“ sėdmaičių. Atskirus savo stendus turi „15min“ ir „Žmonės“, taip pat čia yra speciali „Delfi“ transliacijų zona, iš kurios visą dieną vykstą tokių laidų kaip „Delfi rytas“, „Delfi diena“ ir kt. filmavimai. Žinoma, laidų svečiai ir dalyviai – ne vienas LOGIN konferencijos pranešėjas.


„Šioje zonoje galima ir pavalgyti, ir apžiūrėti elektromobilius, ir stebėti, kaip gyvai vyksta laidų filmavimai, ir pasijausti truputėlį kaip ateityje, išbandžius ar išvydus įmonių pristatomas technologines naujienas, pavydžiui, robotą šunį“, – įspūdžiais pasidalino LOGIN dalyvis.

LOGIN konferencija vyksta šiandien ir vakar „Litexpo“ konferencijų centre. Jis dviem dienoms gyvai sutraukė geriausius savo sričių entuziastus ir bendraminčius. Kaip sako LOGIN vadovė S. Meškauskaitė-Stepšienė, renginio nesugadino ir blogas oras.

LOGIN 2022

„Aišku, oras LOGIN konferencijai visada yra iššūkis, nes mūsų tikslas – ne tik, kad žmonės atvyktų paklausyti pranešimų. Labai svarbu jiems atvykti, bendrauti ar susipažinti, mes turime didžiulę ekspo zoną su labai daug svečių ir partnerių. Visi pasiruošę laukia dalyvių, todėl tos vertės yra tiek turinys, tiek ir bendravimas“, – sako renginio organizatorė.

Antrosios LOGIN dienos akimirkas rasite nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją