Pernai LOGIN vyko nuotoliniu būdu, o šiemet renginys vyksta gyvai, anot LOGIN vadovės, prasidėjus konferencijos organizavimui, tuo metu buvo sunki COVID-19 situacija.

„Pradžioje buvo daug įvairių dvejonių, girdėjome daug įvairių klausimų, ar esame pasiruošę, ar norėtume nukelti, ar tikrai reikia ir panašiai. Bet mes buvome tikri, kad situacija išsispręs, taip pat esame vasaros pranašas, nes viskas vyksta pirmomis vasaros dienomis, tad tikėjome, jog visos aplinkybės bus mums lemiamos ir renginys galės vykti gyvai. Kalbėdami su pranešėjais dažnai girdėdavome klausimą, ar tikrai viskas vyks gyvai, juk nuotoliniu būdu patogiau, ypač su užsienio pranešėjais, bet mes patys sau davėme tokį pažadą ir tikslą padaryti LOGIN gyvai“, – kalbėjo LOGIN vadovė.

Ji priduria, kad renginio neišgąsdino ir blogas oras. Vadovė su kolegomis juokauja, kad tai pliusas, nes žmonės pradeda klausytis pranešimų ir bendrauja.

„Aišku, oras LOGIN konferencijai visada yra iššūkis, nes mūsų tikslas – ne tik, kad žmonės atvyktų paklausyti pranešimų. Labai svarbu jiems atvykti, bendrauti ar susipažinti, mes turime didžiulę bendravimo zoną su labai daug svečių ir partnerių. Visi pasiruošę laukia dalyvių, todėl tos vertės yra tiek turinys, tiek ir bendravimas“, – sako S. Meškauskaitė-Stepšienė.

LOGIN 2022

Virš 150 pranešėjų

LOGIN laukia daugybę pranešimų, anot renginio vadovės, šiais metais – daugiau nei 150 pranešėjų ir 4 turinio salės.

„Tai yra salės, kuriose vienu metu vyksta pranešimai, visose kalba pranešėjai, turime 16 potemių. Taip pat turime tam tikrus turinio takelius, kuriais mes kalbame ir visas turinys miksuojamas tose salėse, tai reiškia, kad reikia tiesiog sekti programą ir pasižiūrėti, kur įdomiausia nueiti. Šiandien turėjome nemažai keynote'inių pranešėjų, manau, kad daug kas laukia Pernillos Sjoholm iš „Netflix“ dokumentinio filmo „The Tinder Swindler“ ir „Angry Birds“ įkūrėjo Peterio Vesterbackos, šiandien tai yra du didžiausi svečiai. Taip pat turime daugybę lietuvių pranešėjų, kurie jau kalbėjo ir dar bus scenoje. Mūsų renginyje dalyvauja ir renginį užbaigs Tomas Ramanauskas, jis prieš 2 metus per karantiną turėjo sausakimšai žmonių, taip pat bus neuromokslininkė Urtė Neniškytė“, – kalbėjo LOGIN vadovė.

Taip pat ji priduria, kad bus galimybė pasižiūrėti ir praleistų pranešimų, kadangi jų skaičius išties didelis.

„Mes jau pripratome prie to nuotolinio formato, tai reiškia, kad LOGIN konferenciją galima žiūrėti gyvai, o taip pat – ir nuotoliniu būdu. Paskui visi be išimties, kurie turėjo nesvarbu kokius bilietus, galės pasižiūrėti visus įrašus mūsų svetainėje, be to, tie patys pranešėjai nori pasižiūrėti į save po konferencijos“, – kalbėjo S. Meškauskaitė-Stepšienė.

Tie, kurie susigundė konferencija, bet dar nenusipirko bilietų, turi galimybę įsigyti bilietus LOGIN svetainėje; pasak LOGIN vadovės, visi variantai stebėti renginį dar galimi.

„Visų laukiame ir skaičiuojame, kad turėsime 4000 dalyvių, tai išties didžiulis skaičius, ir esame dėl to labai laimingi, dienos pabaigoje pasižiūrėsime, kiek iš jų buvo nuotoliniu būdu prisijungę, o kiek dalyvavo gyvai. Klegesio yra daug, o kai kurios salės sausakimšos“, – kalbėjo LOGIN vadovė.

Pasak S. Meškauskaitės-Stepšienės, šis renginys skirtas ne tik konkrečių sričių asams, – paskutinius metus renginys skirtas platesnei auditorijai, stengiasi motyvuoti ir labiau įkvėpti žmones.

„Iš principo, inovatyvių įmonių labai daug, ir mūsų tikslas yra įkvėpti jų darbuotojus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją