„Esu tikra, kad šią savaitę nėra geresnės vietos pasislėpti nuo lietaus, nei LOGIN festivalis, – sakė jo vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Festivalio organizatoriai šiandien ir rytoj laukia kelių tūkstančių dalyvių, kuriems paruošė daug kokybiško, įdomaus, šiai dienai aktualaus turinio. Tam jie subūrė net 150 savo srities profesionalų, kurie gyvai dalysis savo patirtimi, įžvalgomis, prognozėmis keturiose salėse – „Login Progress Makers powered by SEB“, „Login Trailblazers powered by Salesforce“, „Login Visioners powered by Pigu.lt“ ir „Login Innovators powered by Schneider Electric“. Čia taip pat veikia ekspo zona, lauks ir kitos atrakcijos, bus galima susipažinti su įmonėmis ir jų sprendimais.

Pirmosiomis akimirkomis iš festivalio galite pasižvalgyti nuotraukų galerijoje.



Šiais metais LOGIN konferencijos organizatoriams pavyko pasikviesti itin išskirtines istorijas išgyvenusių, neeilinėmis patirtimis galinčių dalintis pranešėjų. Vienas jų – pirmasis civilis kosmose, visame pasaulyje žinomas verslininkas, filantropas, rekordininkas ir milijardierius Jared Isaacman, žadantis konferencijoje atvirai kalbėti apie savo gyvenimo pasirinkimus ir iššūkius. Dėl asmeninių aplinkybių gyvai negalintis dalyvauti kosmonautas jungsis nuotoliniu būdu, tačiau atviras pokalbis – garantuotas.

Lietuvoje specialiai dėl LOGIN konferencijos lankosi ir legendinio žaidimo „Angry Birds“ kūrėjas Peter Vesterbacka. O 2020-aisiais pilną salę žmonių sutraukęs kūrybos ekspertas Tomas Ramanauskas ir šiais metais visus įkvėps savo pranešimu „SUSIVARYMAS: Kaip nepertraukiamas darbizmas mus sudegins“.

Vakar į Vilnių atskrido ir Pernilla Sjoholm, vieno žiūrimiausių „Netflix“ filmo „The Tinder Swindler“ herojė, kurios pranešimą bus galima išgirsti jau šiandien.

LOGIN konferencija truks dvi dienas – birželio 23. Visą programą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)