Aviacija yra neretai laikoma viena griežčiausių standartų besilaikančių, struktūrizuotų ir labiausiai institucijų prižiūrimų industrijų. Tai – dešimtmečius „ta patį“ produktą siūlanti sfera, vis dar didele dalimi besiremianti rankiniu darbu. Nepaisant to, aviacija taip pat ir inovacijų puoselėtoja, didelį dėmesį skirianti naujausioms technologijoms, tvarios veiklos galimybių paieškoms.

Per pastaruosius 30 metų aviacija ženkliai pasikeitė – sukurti nauji ir tobulinti seni orlaivių modeliai, varikliai, komponentai, atnaujintos ir pagerintos valdymo sistemos, didesnis dėmesys skirtas tvarumui, keleivių patirties gerinimui, pardavimų ir rinkodaros procesams. Aviacija pamažu tampa atviresnė pokyčiams ir naujovėms. Tačiau kas toliau?

Daugiau nei 30 metų patirtį aviacijos sferoje sukaupęs efektyvios lyderystės profesionalas Hector Sandoval savo LOGIN 2022 pranešime kalbės apie aviacijos industrijos kaitą bei tobulėjimą, naujųjų technologijų pritaikymą sektoriuje, virtualios realybės galimybes mokymuose, orlaivių priežiūroje bei inžinerijoje, NFT potencialą, tvarų aviacinį kurą ir dar daugybę inovacijų, galinčių iš pagrindų pakeisti aviacijos rinką.

Savo solidžia patirtimi Hector Sandoval šiuo metu dalinasi Lietuvoje įkurtoje virtualių aviacijos mokymų platformoje „Aeroclass“, kur veda krizinės komunikacijos, lyderystės ir vadovavimo kursus aviacijos profesionalams ir naujokams.